O fetiță și mama ei, lovite pe o trecere de pietoni din Prahova. Copilul a decedat, iar mama este în stare gravă

Joi, 12 mai, a avut loc un accident rutier grav în comuna Plopu, din județul Prahova. O femeie și fetița ei, în vârstă de 8 ani, au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni în timp ce încercau să traverseze strada pentru a ajunge la școală. Accidentul s-a produs la 100 de metri de locuința acestora. Femeia, de 48 de ani, a fost transportată la spitalul Floreasca din Capitală cu un elicopter SMURD și este în stare foarte gravă, iar fetița a decedat în urma impactului. Femeia, pe nume Mariana Bălănescu, este sora primarului comunei Plopu.

La data de 12 mai, în jurul orei 7.30, în comuna Plopu, pe DJ 102 E, s-a produs un accident rutier.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu, a surprins și accidentat 2 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeie în vârstă de 48 de ani și decesul minorei de 8 ani.

În cauză, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul – a anunțat poliția, potrivit Antena 3.

Șoferul care a produs accidentul este Șeful Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Prahova, Laurențiu Pere. Acesta a fost dus la SJU Ploiești pentru recoltare de probe.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri