O gravida si-a riscat viata pentru a-si salva copilul

O gravida si-a riscat viata pentru a-si salva fiul care se afla blocat intr-o masina scapata de sub control. Aceasta este puterea dragostei unei mame.

Dragostea neconditionata a unei mame, este o adevarata forta a naturii. Se spune ca faci orice pentru copiii tai, chiar sa iti dai viata pentru ei si aceasta mamica aproape ca a facut-o.

Politia a fost chemata intr-o dimineata atunci cand o femeie insarcinata, a rmas blocata in spatele rotii din spate a masinii personale.

Conform rapoartelor, masina in care se afla fiul ei, a luat-o la vale din fata casei fara ca cineva sa fie pe locul soferului si in stilul de luptatoare a mamelor, femeia insarciata si-a pus in fata pericolului propriul trup dar si viata, pentru a impiedica masina sa o ia complet la vale si sa aiba loc un dezastru.

In incercarea sa de a opri masia si sa asigura siguranta copilului ei aflat inauntru, mama a rmas blocata sub roata din spate a masinii, timp de 45 de minute. A fost folosit un cric hidraulic pentru a ridica masina de pe femeia insarcinata care dupa ce a fost scoasa a fost dusa de urgenta la spital.

Ofiterul de politie aflat la fata locului a declara ca nu stiu ce a cauzat ca masina sa o ia la vale insa ca a fost doar un accident.

Din fericire, cea mai serioasa rana pe care a suferit-o femeia insarcinata a fost un picior rupt, in timp ce bebelusul pe care il purta in burtica nu a fost ranit. De asemenea, nici fiul ei care se afla in masina nu a fost ranit.

Aceasta poveste in care totul s-a terminat cu bine, desi putea avea un final tragic, arata dragostea nemarginita si neconditionata a unei mame pentru copilul ei.

Sursa: kidspot.com.au
Foto: 123rf.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie