O învățătoare a fost acuzată că a împrumutat 2.000 de euro de la elevi și i-a pierdut la jocuri de noroc

O învățătoare de la o școală din Râmnicu Vâlcea este la un pas de a nu mai putea profesa după ce i s-a reproșat că ar fi împrumutat în jur de 2.000 de euro de la elevi, bani pe care i-ar fi pierdut la jocurile de noroc.

Învățătoarea a fost recunoscută când pe rețelele sociale a încerput să circule un filmuleț cu o femeie care fură o jucărie dintr-un mall.

„Sunt mulţi părinţi care nu vor să spună, dar mulţi o să spunem. Am convins un tătic care a dat 1.000 de euro”, a spus părintele unui elev din clasa la care predă femeia, potrivit digi24.ro.

Reprezentanții unității de învățământ susțin că știau de patru ani că femeia este dependentă de jocurile de noroc și a mai avut probleme disciplinare din cauza absențelor la ore, a limbajului nepotrivit folosit la adresa elevilor, dar din pricina furtului banilor destinați manualelor auxiliare. Banii au fost înapoiați de soțul învățătoarei.

„Niciunul dintre părinţi nu avea curajul să vină să depună o plângere în care să spună ce se întâmplă. Şi în condiţiile acestea, doar pe vorbe nu puteam să facem nici măcar o anchetă sau să luăm măsuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de muncă cu nişte articole care nu o să îi facă cinste niciodată”, a explicat directorul Școlii nr. 13, Ion Gheorghinaru.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri