O mamă a descoperit că a crescut copilul unui alt bărbat după ce a făcut testele ADN ale familiei

O femeie, mamă a doi copii, care a decis să facă testele ADN ale familiei „de distracție', a avut șocul vieții ei când a aflat că băiatul cel mic era, de fapt, al unui alt bărbat și nu al soțului ei.

Donna Johnson și soțul ei Vanner, ambii în vârstă de 47 de ani, au făcut teste ADN împreună cu cei doi băieți ai lor – Vanner Jr, 18 ani și Tim, 12. Ea a explicat că au făcut testul „pentru distracție', pentru a descoperi mai multe despre moștenirea lor.

Dar când au primit rezultatele, Donna a fost șocată. „Citind online rezultatele testelor ADN, m-am gândit că trebuie să fie o eroare', a povestit ea, citată de Mirror.

Conform rezultatelor, a reieșit că Vanner este tatăl fiului cel mai mare, dar nu se cunoștea cine este tatăl băiatului cel mic al familiei. Încercând să găsească o explicație pentru situația apărută, Donna și-a dat seama că s-ar putea să fie vorba despre o încurcătură petrecută în timpul fertiizării în vitro, în urma căreia Tim s-a născut.

Vanner și Donna s-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit în 2003. Cuplul a avut primul lor fiu, Vanner Jr, și și-a dorit să mai aibă un copil.

Dar din cauza unei hernii și a unei intervenții chirurgicale, era imposibil ca perechea să mai conceapă în mod natural. Așa că Vanner și Donna au apelat la fertilizarea în vitro, în 2007, folosind ovulele Donnei și materialul genetic al lui Vanner.

Prima rundă de fertilizare a eșuat, dar în aceeași vară au încercat din nou. Procedura a avut succes, iar Tim s-a născut în august 2008. Donna a spus atunci că „totul a fost ca un miracol'.

Era convinsa ca a plecat de la maternitate cu o fetita care nu era a ei. Asa ca a facut un test ADN

Băieții arătau diferit, dar Donna a renunțat să se mai întrebe de ce, deoarece nu toți frații seamănă între ei. Vanner Jr. era descris ca având ochii albaștri și părul deschis, exact ca tatăl său, în timp ce Tim avea părul negru al mamei și era mai sportiv.

Donna a spus că, la început, au negat totul, dar apoi a intervenit sentimentul de teamă, familia întrebându-se cine ar putea fi tatăl biologic al lui Tim și dacă le-ar putea fi luat. Din fericire, un avocat a reușit să-i asigure că vor rămâne părinții legali ai lui Tim.

Dar lui Vanner i-a fost greu să se împace cu faptul că Tim nu era propriul său copil biologic și bărbatul a fost o vreme în stare de șoc.

Donna, la rândul ei, profund afectată de veste, a intrat în depresie.

Părinții au decis să-i spună adevărul lui Tim când avea 12 ani. Băiatul a primti vestea cu „multă maturitate', au spus mai târziu părinții.

După investigații amănunțite, s-a dovedit că a existat o încurcătură la clinica de fertilizare în vitro. Se pare că, în ziua în care Donna s-a dus pentru implantare, un alt cuplu, Kelly și Devin, urma să treacă prin procedură. Și probele de spermă ale lui Devin au fost folosite, în mod eronat, atât în cazul Donnei, cât și al soției sale, Kelly. Devin și Kelly au trei copii, de vârste asemănătoare cu cei ai cuplului Vanner-Donna. Cele două familii s-au întâlnit, în cele din urmă, și au reușit să lege o relație de prietenie și să rămână în relații apropiate.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri