O mamă a încremenit când a realizat cum s-a folosit un pervers de poza postată de ea pe Facebook

O mamă din Australia a fost șocată în momentul în care a realizat că un pervers care avea fetișuri cu femei însărcinate i-a furat poza pe care și-o făcuse în ultimul trimestru de sarcină și s-a folosit de ea pe rețelele de socializare.

Megan Ireland, o tânără mamă de 24 de ani, din Sydney, a încremenit în momentul în care a descoperit că bărbatul se folosea de fotografia ei pentru a putea obține și alte poze cu femei însărcinate, pe care ulterior le posta pe site-urile destinate celor care aveau fetișuri cu femei gravide.

'Mi s-a făcut rău. Este o poză cu pântecele meu în care port un copil, iar acolo, undeva, sunt bărbați care fac lucruri de-a dreptul scârboase uitându-se la ea', a declarat tânăra.

Un bărbat care se folosea de un cont de Facebook cu numele 'Afina' colecta imagini cu femei însărcinate de pe paginile unor grupuri de mame din Asutralia, Canada și Noua Zeelandă.

'Burta mea imensă la 38 de săptămâni de sarcină cu gemeni. La voi cum arată?', a scris Afina în cadrul uneia dintre postări, în dreptul fotografiei pe care o furase de Megan Ireland. Astfel îndruma și alte gravide să posteze imagini.

Megan susține că a aflat de la o prietenă căreia îi rămăsese în minte burtica ei de gravidă, pentru că avea un aspect ieșit din comun. Imediat ce și-a dat seama ce se întâmplă a alertat autoritățile.

afina_facebook

Mămica spune că imaginea fusese postată de ea pe Instagram în urmă cu 18 luni. Deși ea a născut un singur copil, cel care se folosise de poza ei, pusese etichete cu gemeni și tripleți, sperând astfel să obțină alte imagini asemănătoare de la femei însărcinate cu gemeni și tripleți, membre ale grupurilor de pe Facebook.

'Nu mi-a venit să cred că există oameni care se pretează la așa ceva', a declarat Megan.

Carolyn Lister, reprezentata Asociației pentru Nașteri Multiple din Noua Zeelandă, susține că individul care își spunea 'Afina' devenise membru al multor grupuri de mame de pe rețelele de socializare.

'Pentru cei care au fetișuri cu femei gravide, faptul că știu că în acel pântec sunt gemeni sau tripleți este pur și simplu mai excitant', a declarat ea.

Carolyn spune că sunt foarte multe femei însărcinate care postează imagini în care își arată pântecele descoperit, fără să realizeze la ce pericol se expun. Ea le sfătuișete pe viitoarele mame să fie foarte atente și să permită accesul la imagini doar persoanelor pe care le cunosc foarte bine.

Sursa: dailymail.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri