O mamă care credea că sforăitul copilului este din cauza unei gripe a fost anunțată de medici că băiatul are leucemie

O mamă care credea că sforăitul copilului este din cauza unei presupuse gripe a fost anunțată de medici că băiatul are de fapt o problemă mult mai gravă de sănătate.

Ellie Keating (29 de ani) a observat că fiul ei, Mason Keating, în vârstă de doi ani, a început să sforăie, după ce de câteva zile se lupta cu simptome de gripă – tuse, temperatură și transpirații nocturne. Îngrijorată, mama l-a dus la medicul de familie de patru ori în trei luni, dar când Mason a început să vărse și să se confrunte cu oboseală cronică a sunat la Ambulanță.

Băiatul a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută și a fost imediat pus în comă indusă, în timp ce i s-a făcut dializă. După ce a ieșit din comă, Mason a început un tratament de patru săptămâni de chimioterapie intensă și tratament cu steroizi. Dar boala nu a intrat în remisie și, din păcate, a murit o săptămână mai târziu.

Citește și – O fetiță care refuza să mănânce și avea febră a fost diagnosticată cu leucemie

Acum, Ellie a făcut publică povestea lui Mason pentru a evidenția simptomele cumplitei boli și pentru a îndemna părinții să ceară ajutor medical când apar primele semne de îngrijorare cu privire la sănătatea copilului.

„Una dintre principalele griji pentru mine a fost această tuse, a fost foarte puternică din piept. A început să sforăie noaptea și nu sforăise niciodată înainte. Un diagnostic de cancer nici măcar nu mi-a trecut prin cap, nu cunoșteam simptomele. Când mi-au spus că Mason are cancer, am scos un sunet care nu a sunat nici pe departe uman.

Am început să plâng și să țip. Apoi m-a lovit cel mai sumbru gând – va muri!. Nu am avut nicio șansă să mă interesez terapii alternative, nu a fost nici un avertisment în ziua în care a murit. Stăteam lângă el, apoi deodată a respirat puternic de patru ori și a plecat. Asistenta m-a prins în timp ce mă prăbușeam la podea. M-a prins și m-a ținut în brațe și plângeam cu toții în camera aceea” – a povestit mama îndurerată.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton