O mama a dat in judecata medicii care au operat-o, sustinand ca i-au facut cezariana pe viu

O mama a dat spitalul si medicii in judecata dupa ce i-ar fi facut cezariana de urgenta pe viu, fara vreo forma de anestezic, sustine femeia.

Delfina Mota, in varsta de 26 de ani, din California, ar trecut prin clipe de cosmar dupa ce medicii au decis sa o opereze de urgenta, fara sa o mai anestezieze:

„Am simtit cand m-au taiat. Asistentele m-au tinut cu forta si simteam mana ei (Nr: a doctorei) cum ma taie. Apoi am lesinat.”

Femeia a adus pe lume o fetita in urma cu un an, apoi a dat medicii si spitalul in judecata pentru neglijenta.

Parintii au declarat la proces ca ei au ajuns in spital pentru o nastere naturala, mama cerand sa i se faca epidurala inainte de nastere.

Femeia sustine ca i s-a administrat epidurala si Pitocin, pentru a accelera travaliul.
Ulterior insa, a doua zi dupa ce a ajuns la spital, tensiunea mamei a scazut brusc si pulsul bebelusului era greu detectabil.

Parintii cer daune de 5 milioane de dolari, spitalul neaga acuzatiile

Mama povesteste cum, in momentele de panica de dinaintea operatiei, echipa medicala incerca sa contacteze medicul ce o avea in grija, dar aceasta nu era de gasit.
Asadar, cezariana i-a fost facuta de un alt medic, pe care mama sustine ca ar fi auzit-o dandu-le celorlalti specialisti comanda sa o tintuiasca pe masa de operatie.

In tot acest timp, tatal era pe holuri si isi astepta sotia si copilul nou-nascut. Isi aminteste cum a auzit tipete ingrozitoare, insa o asistenta i-a blocat accesul in sala de operatie.

Dupa incidentul ingrozitor, spitalul ar fi oferit cuplului o camera dubla, precum si un card cadou de 25 de dolari la magazinul din spital.

In urma nasterii traumatizante, copilul nu a suferit nicio complicatie, insa mama a ramas socata pe viata si sustine ca i-a fost foarte greu sa formeze o legatura cu nou-nascutul. Totodata, femeia se teme ingrozitor de ideea de a mai avea un al doilea copil.

La polul opus, spitalul neaga acuzatiile si sustine ca femeii i-ar fi fost administrata anestezie.

Cei doi parinti cer in prezent daune de 5 milioane de dolari, iar procesul este inca in desfasurare.

Sursa articol, imagine: foxnews.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere