O mama din Dolj si-a ucis copilul in varsta de 3 ani in somn

O mama in varsta de 33 ani din Dolj a fost retinuta de politie dupa ce si-a ucis copilul in varsta de 3 ani in somn.

Puratorul de cuvant al parchetului de pe langa Tribunalul Dolj a declarat pentru hotnews.ro ca mama in varsta de 33 ani ani a fost retinuta de politie dupa ce si-a sugrumat in somn copilul in varsta de 3 ani.

Femeia, care este asistent maternal, a declarat ca si-a ucis copilul in varsta de 3 ani in somn pentru ca i s-a parut ca este diavolul.

'A avut, se pare, o depresie. Vom face o expertiza medico legală psihiatrica pentru a stabili dacă a avut discernamant. I s-a părut ca este diavolul. Este retinuta. Urmeaza sa se facă propunere de arestare preventiva', a declarat pentru HotNews, Magdalena Badescu, puratorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

Si-a ucis copilul in varsta de 3 ani in somn pentru ca a crezut ca este diavolul

Crima s-a petrecut in noaptea de 22 spre 23 iulie in casa in care femeia locuia impreuna cu parintii sai, in comuna Unirea din Judetul Dolj. Femeia in varsta de 33 de ani este asistent social si este casatorita cu un jandarm.

Aceasta a povestit anchetatorilor ca dormea impreuna cu fiul ei si ca atunci cand s-a trezit peste noapte a crezut ca baietelul in varsta de 3 ani este diavolul. Dupa ce l-a ucis prin sugrumare, femeia a mers in camera alaturata in care dormea sotul ei si i-a povestit cele intamplate. Barbatul este cel care a anuntat politia.

„O floare, un inger de copil, nepotelul meu. Ea a făcut o depresie. Ceea ce s-a întâmplat depasestee orice. Nu era impulsiva. Am auzit si eu ca se spune ca ar fi crezut ca este diavolul. Depaseste gandirea. [….] O femeie la locul ei, cu studii, invata carte. A făcut facultatea, lucra ca asistent social la Craiova, la Asistenta Sociala, la Protectia Copilului”, a declarat pentru HotNews, Marin Badoiu, unchiul copilului ucis, care este si primarul comunei in care a avut loc crima.

Femeia care si-a ucis copilul in varsta de 3 ani in somn mai are doi copii, unul in varsta de 8 ani si unul in varsta de 1 an. Conform anchetatorilor, aceasta va fi supusa unei extertize psihiatrice care va fi facuta la Bucuresti de catre un reprezentant al Institutului National de Medicina Legala.

Surse: digi24; HotNews
Foto: Arhiva Libertatea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie