O mama a donat mai bine de 500 L lapte pentru alti bebelusi

O femeie din California sufera de o afectiune rara, lactatie excesiva, ce o face sa produca in medie de trei ori mai mult lapte decat o mama obisnuita.

Femeia produce mai bine de 2,5 kg lapte pe zi, din care fetita ei de 8 luni are nevoie de doar 750 ml.

Mama trebuie sa pompeze laptele la fiecare 3 ore

Pentru a nu risipi laptele matern, mama il doneaza bebelusilor ce sunt alergici la formula de lapte sau copiilor nascuti prematur, in cazurile in care mamelor inca nu li s-a instalat lactatia.

Pentru a face fata excesului de lapte, Tabitha, o mama bloggerita din America, e nevoita sa pompeze laptele o data la 3 ore.

Indiferent de locul in care se afla, Tabitha trebuie sa pompeze laptele care nu se mai opreste. Asta face ca lactatia sa devina un job in sine.

„Rutina mea nu se opreste, indiferent ca sunt in vacanta, ca nu ma simt bine, sau daca sunt nedormita. Mereu pompez laptele, indiferent unde sunt.
La concerte, la meciuri de baseball, in masina, in muzee, peste tot am pompat laptele, nu las viata de zi cu zi sa stea in cale.”, a explicat mama.

Femeia pompeaza laptele in recipiente sterilizate si le trimite catre un ONG numit Prolacta, din SUA.

Pana acum, Tabitha a donat mai bine de 500 L de lapte.

Situatia nu e una lipsita de precedent. In urma cu un an, devenea virala povestea unei mame ce a donat mai bine de doua tone si jumatate de lapte matern in putin peste doi ani.

Sursa: metro.co.uk

Imagini: Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie