O mama a surprins diferenta dintre manifestarile varicelei cu si fara vaccin

O mama a surprins in cateva imagini, pe care le-a si postat ulterior intr-un grup dedicat parentingului, diferenta imensa pe care o poate face vaccinarea anti-varicela.

Femeia povesteste ca si-a vaccinat baietelul la indemnul medicului, dupa ce fetita facuse deja. Astfel, i-a explicat specialistul, daca fratele mai mic al fetitei urma sa faca varicela, avea sa faca o forma mult mai usoara.

Mama regreta ca nu a apucat sa isi protejeze amandoi copiii de banala boala a copilariei, dar care are simptome atat de neplacute. A postat insa imaginile pentru ca alti parinti sa invete din greselile sale.

Iata diferenta pe care o poate face vaccinul impotriva varicelei administrat la timp:

 

Spatele fetitei, pe care mama nu a apucat sa o vaccineze

O mama a surprins diferenta dintre manifestarile varicelei cu si fara vaccin (3)

Spatele baiatului, ce a beneficiat de vaccinul anti-varicela

Varicela: recomandari pentru cei interesati.
In clipa in care i-a debutat fetitei mele, la recomandarea medicului, i-am facut fratelui ei vaccinul (Varilrix), mi-a spus ca pe de o parte sunt sanse ori sa nu faca, ori sa faca o forma usoara.
Tocmai i-a debutat si fratelui ei (la 2 saptamani dupa sora lui si dupa ce a facut vaccinul), diferenta e de la cer la pamant, va pun niste poze sa va convingeti singuri!
Sincer recomand cu mana pe suflet oricui sa faca vaccinul. Daca se fac cele 2 doze sansele sa faca sunt minime, si oricum si daca face, va fi o forma usoara, conteaza enorm!
….
Sper sa fie suficient de convingatoare pozele pentru toata lumea, ma voi rezuma la cele cu burtica si spatele (nu are rost sa mentionez ca ea a avut in toate zonele intime, in gat, in nas, pe cap, pe interiorul pleoapelor…)
Important e ca a trecut, dar nu pot sa nu ma gandesc ca puteam sa nu trecem prin experienta asta deloc, daca ii vaccinam din timp pe amandoi!
O zi frumoasa si sanatate tuturor! :)'

Sursa imagine: Facebook România Revoltată


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau