O mama sustine ca a descoperit cel mai bun tratament pentru vergeturi. Este gratuit

Vergeturile sunt un pret pe care multe femei sunt nevoite sa il plateasca pentru a isi vedea pentru prima data puiul. Unele mame accepta acest sacrificiu cu resemnare, eventual dupa nenumarate lupte cu creme, uleiuri si solutii miraculoase. Alte mame gasesc rezolvari inedite si, in acest caz, chiar gratuite, apoi decid sa le impartaseasca si cu celelalte femei!

O proaspata mamica a impartasit un experiment pe care l-a desfasurat in ultimele 3 saptamani si care, sustine ea, este o veste buna pentru toate mamele care alapteaza.

Solutia miraculoasa este produsa chiar de corpul mamei

Pentru a vedea ce efect are, femeia a folosit zilnic cateva piecaturi din laptele sau pe o singura parte a burtii, masand vergeturile pana cand laptele intra in piele.
Dupa 2 saptamani, sustine mama si se poate vedea si in poza, vergeturile s-au redus nu doar in intensitatea culorii ci si in adancimea lor, in sensul in care pot fi simtite mai greu la atingere.

Cum aplica mama substanta miraculoasa:

Solutia gasita de femeie este atat practica, cat si lipsita complet de costuri suplimentare sau de riscuri de reactii alergice sau alte complicatii, incat nu exista niciun motiv pentru care sa nu fii tentata sa incerci.

„Am incercat un mic experiment in ultimele 2 saptamani. Am pus putin lapte de san pe una din lateralele burtii.
Nu-mi vine sa cred ce diferenta!
Pentru toate mamele care alapteaza: puneti putin lapte pe vergeturi.
Pentru mamele care m-au intrebat: eu aplic putin pe burta in timp ce alaptez si ma ung din belsug, cat sa ramana pe piele.
Las sa se usuce la aer si dupa pur si simplu trag tricoul peste. Fac asta ori de cate ori alaptez.

O fac de aproape 3 saptamani, iar bebe are acum 2 luni. Am observat o mare diferenta nu doar in colorit, ci si in adancimea vergeturilor. Nu pot sa promit ca functioneaza pentru toata lumea, dar in mod cert ajuta.”

Sursa: facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere