O mamă vitregă și-a lovit copilul, iar apoi l-a filmat în timp ce se zbătea să moară

O mama vitregă care și-a filmat copilul în vârstă de trei ani în timp ce se zbătea pe podea să moară, iar apoi i-a trimis înregistrarea partenerului, a fost trimisă după gratii.

Băiețelul, Harvey Borrington, în vârstă de trei ani, a suferit o fractură craniană și hemoragie cerebrală după ce a fost lovit de mai multe ori în zona capului. În loc să încerce să-l salveze, femeia, Leila Borrington, a luat telefonul și a început să-l filmeze în timp ce micuțul se zvârcolea pe podeaua casei de durerile insuportabile. Leila a spus ulterior că a făcut filmarea pentru a o arăta paramedicilor, notează The Sun.

Femeia a lovit cu bestialitate copilul, iar apoi l-a privit cum se zbate să moară

Înainte de a suna, în cele din urmă, la Salvare, femeia, în vârstă de 23 de ani, i-a trimis un mesaj tatălui copilului, întrebând: De ce mi se întâmplă întotdeauna asta?' Apoi, a urmat un al doilea mesaj – Să nu mai lași niciodată copiii cu mine!'

Leila Borrington a fost condamnată la 15 ani de închisoare pentru omor din culpă.

Ea a fost, de asemenea, condamnată pentru agresiune și vătămare corporală gravă după ce l-a agresat pe Harvey cu diferite ocazii.

Mama biologică lui Harvey, Katie Holroyd, s-a declarat îngrozită de cele întâmplate.

Băiatul a suferit un traumatism sever la cap

„Din 9 august 2021, nu a trecut o zi în care să nu ne fi gândit că nu-l vom mai ține niciodată în brațe, că nu o să-i mai auzim râsul sau că nu o să-l vedem cum crește.

Viața lui Harvey s-a încheiat cu cruzime la doar trei ani, ucis chiar de persoana în care se avea încredere să aibă grijă de el și să-l protejeze.

Citește și: O femeie din Bacău și-a bătut cu brutalitate fetița de un an, pentru a se răzbuna pe fostul soț

Nici în  ziua de azi nu pot suporta gândul că l-am pierdut. Cum era întins pe podea, zbătându-se să moară, iar ea filmându-l, fără să cheme ajutor.

„Confirmarea că Harvey a fost agresat de Leila Borrington înainte să moară va fi un chin cu care va trebui să trăiesc toată. Un coșmar din care nu mă voi putea trezi niciodată' – a declarat mama natural a copilului.

În urma autopsiei, a ieșit la iveală că băiatul a suferit un traumatism la cap, care a provocat leziuni la nivelul creierului.

Medicii au descoperit și alte răni mai vechi, din săptămânile premergătoare morții sale – inclusiv un braț rupt, zgârieturi pe spate și urme pe urechi și pe față.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri