O mamica cere sa devina ilegala gaurirea urechilor la bebelusi

O mamica din Marea Britanie face eforturi foarte mari pentru ca gaurirea urechilor bebelusilor sa fie interzisa prin lege.

Susan Ingram, o mamica din Marea Britanie, vrea sa interzica prin lege aceasta practica si a lansat o petitie pentru a scoate aceasta practica in afara legii.


Susan, spune ca aceasta practica este o forma de cruzime asupra copiilor si pana acum a reusit sa stranga peste 43.000 de semnaturi.

In solicitarea sa, adresata lui Edward Timpson, Secretar de Stat pentru Copii si Familii, Susan sustine ca „durerea si teama este provocata benelusilor fara a fi ceva necesar. Nu are niciun scop, decat sa satisfaca nevoia de vanitate a parintilor. Alte forme de abuz asupra copiilor sunt ilegale, si aceasta practica nu ar trebui sa fie permisa”.

Susan vrea sa impuna o varsta minima pentru gaurirea urehilor. Ea nu se refera la faptul ca gaurirea urechilor la bebelusi este o traditie in anumite culturi, insa sunt deja foarte multi oameni care sunt de acord cu ea, ca aceasta practica este o forma de violenta fizica asupra bebelusilor incocenti si ca trebuie sa inceteze.

Sursa: njfamily.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul