O mămică din Făgăraș a depus plângere la poliție. I s-a spus că a născut băiat, dar i-a fost adusă o fetiță

O mămică a avut șocul vieții ei după ce, la Maternitatea Spitalului din Făgăraș, i s-a spus după naștere că bebelușul ei este băiat, iar a doua zi de dimineață, femeia a descoperit că de fapt copilul este o fetiță.

Luminița Coșcodat a mers sâmbătă noaptea la spital și a născut un copil. Asistenta i-a spus că totul este foarte bine și are un băiat perfect sănătos. Proaspăta mămică a fost complet șocată a doua zi când i-a fost adus bebelușul și a văzut că este de fapt fetiță. Și ea și tatăl copilul s-au panicat crezând că cineva le-a schimbat copilul sau s-a întâmplat ceva cu bebelușul lor.

Citește și: Au crezut că le-au schimbat copiii la naștere. O mamă a născut gemeni concepuți cu doi tați diferiți

„Ori că copilul meu e mort, ori că copilul meu e la altcineva. De ce să-l fi dat la altcineva? Nu ştiu! Asta să răspundă ea!', a declarat tatăl copiilor pentru ProTV.

Totuși, conducerea spitalului spune că greșeala este doar în acte, unde au trecut greșit sexul bebelușului. Mai mult, se oferă să facă testul de paternitate pentru a le elimina părinților suspiciunile, de altfel întemeiate.

Citește și: S-a născut primul bebeluș cu trei părinți și este perfect sănătos

„Este vorba despre o greşeală pur scriptică. Ne asumăm vina în totalitate. Nu se pune problema de o încurcătură între copii deoarece în acea zi s-au născut doar două fete, iar restul bebeluşilor născuţi în zilele precedente erau deja cu mamele lor în saloanele de roomingin. Fetiţa şi mama se simt bine, femeia este chiar echilibrată, am discutat cu ea, însă tatăl a fost puţin mai recalcitrant. Ne-am oferit să prelevăm probe de sânge pentru a stabili paternitatea şi să facem analizele pe cheltuiala noastră însă tatăl a refuzat, fapt care ni s-a părut puţin suspect. Părinţii nu au depus nicio plângere scrisă, dar noi am demarat o anchetă internă. Aşteptăm motivarea scrisă de la asistenta care a greşit şi vom lua măsurile ce se impun,a declarat Elena Beldesc, director medical la Spitalul Municipal Făgăraş.

Sursă: adevarul.ro
Foto: Northfoto


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere