O mămică a fost șocată când a descoperit ce făcea fetița ei în baie

Mămica fetiței din imagine a intrat în baie și a găsit-o în ipostaza din imagine. I s-a părut amuzant, așa că i-a făcut o poză ca să i-o arate soțului. Apoi a descoperit ce făcea de fapt micuța și a postat poza pe Facebook, alături de un mesaj pentru politicienii americani.

Ce făcea fetița în baie? Un exercițiu pe care l-a învățat la grădiniță. Se pare că, mai nou, copiii americani fac la școală simulări de atacuri armate. Au fost atât de multe astfel de atacuri în ultimul timp, încât cei mici sunt învățați încă de la vârste fragede ce trebuie să facă dacă o persoană înarmată intră în școală și începe să tragă la întâmplare.

Micuța din imagine știa că, în caz de atac armat, trebuie să se ascundă în toaletă, într-una dintre cabine, și să se urce cu picioarele pe vasul de WC, așa încât criminalul să nu-i vadă picioarele dacă ușa este întreruptă în partea de jos.

'A dispărut toată inocența pe care credeam că o are copilul meu la trei ani. Domnilor politicieni, uitați-vă la asta. Acesta e copilul vostru, aceștia sunt copiii voștri, strănepoții voștri și generațiile viitoare. Își vor trăi vieților și vor crește în această lume în funcție de deciziile voastre. Au abia trei ani și deja știu să se ascună în toaletă și să se urce pe vasul de WC. Nu știu ce le va fi mai greu: să stea nemișcați mai mult timp sau să-și țină echilibrul și să nu cadă…'

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau