O mămică s-a fotografiat săptămânal în timpul sarcinii cu gemeni. Imaginile sunt emoționante | VIDEO

O tânără mămică împreună cu soțul eși băiețelul ei a decis să se fotografieze săptămânal pe parcursul celor aproape 40 de săptămâni de sarcină cu gemeni.

Imaginile făcute astfel, în fiecare săptămână de la prima până la ultima de sarcină, au fost montate într-un filmuleț și postate pe rețelele de socializare unde au devenit virale.

Filmulețul realizat de tânăra familie în timpul sarcinii a fost vizualizat de 150.000 de ori și mulți au considerat imaginile de-a dreptul emoționante.

Tânăra mămică însărcinată cu gemeni nu s-a sfiit să se fotografieze pe tot parcursul sarcinii purtând doar lenjerie intimă. Alături de ea, în fiecare imagine apare și băiețelul ei. Din când în când mai apare și tatăl.

Și cum cârcotași sunt peste tot, și mămica a primit tot felul de mesaje, care mai de care mai haioase, ea a ținut să precizeze că și ea, și micuțul ei și-au schimbat lenjeria pe parcursul celor nouă luni de sarcină, dar a ținut foarte mult la ideea de a scoate în evidență doar felul cum decurge sarcina, nu și costumația lor. Tocmai de-asta au purtat aceeași lenjerie.

'Am primit mesaje de la persoane îngrijorate că eu și micuțul meu nu ne-am schimbat lenjeria nouă luni de zile. Am murit de râs, sincer. Vă asigur că am purtat lenjeria special pentru aceste imagini pe care le-am făcut săptămânal, tocmai ca să realizăm acest video pe care ni l-am dorit ca amintire', a ținut să precizeze mămica.

Gemenele au fost aduse pe lume de tânăra mămică la 39 de săptămâni și 6 zile, prin naștere naturală provocată. Micuțele au fost sănătoase la naștere și au avut 3,03 kg și 2,6 kg în momentul în care au venit pe lume.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie