Un barbat a simtit nevoia sa umileasca o mamica ce sarea coarda

Mamele sunt mereu criticate pentru orice. Iar acum, cu internetul, tot timpul se gaseste cineva care are ceva de spus.

In incercarea de a impusca mai multi iepuri de-odata, Erin Oprea, o mamica din America, a hotarat sa participe la meciul de fotbal al fiului sau si sa si sara coarda pe margine, pentru a isi face exercitiul zilnic.

A incercat sa o umileasca pentru ca facea miscare

Ceea ce nu stia ea e ca a captat atentia unui tatic, in mod negativ. Ceea ce Erin intelegea a fi exercitiul ei zilnic, facut in timp ce fiul ei juca fotbal, barbatul a interpretat intr-un cu totul alt mod.

Ulterior femeia si-a vazut silueta fotografiata si postata pe internet de acest parinte. In incercarea de a o umili pentru ca isi facea exercitiul zilnic participand totodata si la meciul fiului sau, acesta a postat imaginea cu mamica, insotit de urmatorul mesaj:

„Ar fi urat din partea mea sa ii spun ca fiecare tata de pe terenul de fotbal considera ca sariturile ei cu coarda timp de 2 ore langa terenul de fotbal arata doar cat e de disperata dupa atentie?
Pot doar sa imi inchipui ce gandesc mamicile”

Acest barbat si tata a pus-o pe mama la colt pentru faptul ca a indraznit sa faca miscare in timpul meciului.

Cantareata Carrie Underwood i-a sarit in aparare mamei

Erin nu a inteles de ce respectivul parinte a avut o problema cu exercitiile ei:

„Mi s-a parut o nebunie. Fac asta de fiecare data cand copiii mei au meciuri.

Eram in parcare, nici macar nu am intrat pe langa stadion. Nu erau parinti pe langa mine, nimeni nu s-a uitat ciudat la mine. De ce sa nu fac doua lucruri odata?

Ce e trist legat de toata intamplarea asta, e ca genul asta de experiente descurajeaza altfe femei din a mai face miscarea necesara.”

Intamplator, Erin este prietena si antrenorul personal de fitness al cantaretei Carrie Underwood.
Vedeta i-a luat apararea prietenei sale, postand la randul sau un mesaj pe instagram:

„Bravo tie, Erin! Foloseste negativitatea cuiva pentru a ii ajuta pe altii. Acest barbat are in mod evident o problema mare… cu el insusi.
Pot doar sa sper ca va invata sa se placa pe sine intr-o zi, sa se comporte ca un adult si sa nu se mai ia de altii care incearca sa devina mai buni la ceea ce fac.”

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie