Oui oui: o mamică talentată și fetița ei fac cele mai dragute haine pentru copii

Adela Minciu si fetita ei Maya sunt echipa talentata din spatele magazinului OuiOui – un magazin online cu hainute handmade pentru copii, unde mamica e designerul si fetita, micul fotomodel. Pentru că povestea lor e una plină de dulceață și ne dorim să vă inspire și pe voi, am stat puțin de vorbă cu Adela despre cum a ajuns să facă asta.

 

Cum ai început această afacere?

In 2011 am hotarat ca e momentul sa imi ascult vocea interioara si sa fac ceea ce ma reprezinta cu adevarat. Am creat OuiOui, mi-am deschis un magazin online pe Breslo, si de atunci nu m-am mai oprit. De-a lungul timpului am lucrat in multe domenii, insa in nici unul nu m-am regasit atat de complet precum in cel al creatiei.

 

De unde numele OuiOui'?

Ca mama ai mereu de dat indicatii sau sfaturi copilului, iar raspunsul este mereu Da, da…' (pana la urma face cum vrea, asta o banuiati. 😀 ) Pentru mine DA-ul acesta repetat al fetitei mele a devenit un fel de leitmotiv. Si cum imi place muzicalitatea limbii franceze am decis ca OuiOui' e numele perfect.

 

Ce s-a schimbat de când ai ănceput serios să faci hăinuțe handmade?

Imi place libertatea in creatie pe care am am castigat-o. Imi pare bine ca am descoperit Breslo, este o oaza pentru mine, ca si cumparator chiar. Am doar cuvinte de lauda. Nu am planuri, ma bucur de orice moment, de experimentele din care invat mereu si astept cu entuziasm sa vad unde ne va duce barca vietii'.

 Va invitam sa descoperiti mai multe hainute pentru copii si fotografii dragalase cu micuta Erika in magazinul OuiOui, aici.

GALERIE FOTO PRODUSE:


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie