O nouă gamă de cuptoare cu microunde

Pentru a veni în întâmpinarea celor care sunt preocupați de o dietă sănătoasă, Samsung Electronics Co, Ltd. anunță lansarea pe piața locală a noii game de cupotoare cu microunde, MUSE, Grill și Solo. Produsele pot fi achiziționate din rețelele partenerilor Samsung, începând cu preţul de 359 RON.

 

Noile cuptoare cu microunde sunt ideale pentru cei care doresc să prepare mese delicioase în confortul propriei locuințe, în cel mai scurt timp. Mâncarea sănătoasă, pregătită pentru cei dragi este acum și mai ușor de preparat, datorită inovaței Samsung care introduce pentru noua gamă de cuptoare cu microunde interiorul ceramic, ce împiedică transferul mirosurilor și apariția bacteriilor. În plus, interiorul ceramic împiedică apariția zgârieturilor și decolorarea alimentelor din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Acest nou standard oferit de gama de cuptoare cu microunde MUSE 3 a primit certificarea de la Institutul Hohenstein din Germania.

 

Noua gamă de cuptoare MUSE oferă funcții diverse și recomandări de rețete, pentru fiecare regiune în parte, astfel încât porțiile pregătite să fie savuroase și nutritive. În plus, tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) distribuie undele uniform, din trei direcții, pentru a-i ajuta pe cei care doresc să prepare o masă delicioasă într-un timp extrem de rapid. Rapiditatea este completată de elementul eco: în modul standby, consumul de energie este redus cu 40%.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri