O nouă prințesă Disney: Sofia I

 Sâmbătă, 20 aprilie, la ora 12, faceți cunoștință cu prima mică prințesă Disney – Sofia I. Disney prezintă la Disney Channel şi Disney Junior prima mică prinţesă odată cu premiera Sofia I: A Fost Odată Ca Niciodată O Prinţesă, un film animat fermecător, plin de muzică, și care este conceput pentru întreaga familie. Serialul TV Sofia I va fi lansat la începutul lunii mai pe Disney Junior.
Basmele cu prinţese Disney încântă publicul de peste 70 de ani, iar odată cu lansarea Sofia I este prima dată când un serial se concentrează pe o prinţesă în anii copilăriei. Poveştile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive şi lecţii de viaţă relevante pentru copii preşcolari. Serialul şi filmul sunt producţii ale Disney Television Animation.

Poveştile prezentate în Sofia the First au loc în lumea de vis a micuţei Sofia, care porneşte în viaţă ca o fată normală. Dar, atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber şi James. Sofia I include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din clasicul Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese. Vor exista apariţii speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenuşăreasa şi alte prinţese Disney.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber