O piele catifelata pentru copilul tau cu NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream

Din cauza temperaturilor scazute, a umiditatii si a vantului puternic, pielea se poate usca si inrosi, ceea ce poate determina chiar iritatii sau eczeme.

O piele catifelata pentru copilul tau cu NIVEA Baby Nutri Sensitive CreamFata celui mic este cea mai sensibila zona la frig, inrosindu-se foarte repede. Cu toate acestea, acoperirea cu un fular nu este recomandata. De aceea este bine ca, inainte de plimbare, si pe langa respectarea rutinei zilnice complete, sa il protejezi pe cel mic cu o crema care formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu.

Protejati pielea bebelusului, aplicand crema NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream pe fata, manute si picioruse. Aceasta hraneste si destinde pielea, pentru ca micutul tau sa se simta confortabil si sa se bucure de fiecare fulg de zapada.

Crema hranitoare NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream contine acizi grasi Omega-6, derivati din extract de primula. Crema nu contine alcool, coloranti sau parabeni, iar continutul de panthenol si untul de shea calmeaza pielea micutului tau, lasand-o moale si catifelata.

Aceste ingrediente functioneaza intr-o perfecta armonie cu pielea sensibila si uscata a bebelusilor, refac stratul de lipide al pielii si o protejeaza in mod natural, conferindu-i un plus de protectie.

Ingredientele existente in produsele NIVEA Baby Nutri Sensitive sunt certificate organic, produsele fiind create special pentru pielea uscata si sensibila a bebelusilor, in colaborare cu medici dermatologi si pediatri. Compatibilitate dermatologica testata.

Pret recomandat: 12,11 lei

Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive iti ofera ingrijire naturala completa pentru pielea sensibila si uscata a puiului tau:

  • Curatare delicata cu lotiunea de spalare din cap pana in picioare NIVEA Baby Nutri Sensitive – pret recomandat: 14,7 lei (250 ml), 22 lei (500 ml)
  • Hidratare intensiva cu laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive – pret recomandat: 13,1 lei
  • Calmarea zonelor afectate cu crema intensiva SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive – pret recomandat: 16,4 lei
     

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati