O româncă a născut cel de-al 9-lea copil, stabilind un record în Italia

Mariana Dantiș, o româncă în vârstă de 37 de ani, i-a uimit pe italieni după ce a adus pe lume cel de-al nouălea copil. Mariana este licențiată în limbi străine și s-a mutat în Italia în urmă cu 10 ani, împreună cu soțul ei, de profesie pădurar,  Săndel Dăntiș. Femeia a născut recent copilul cu numărul 9, stabilind un record în maternitățile din Italia.

Presa locală a intervievat cuplul și medicii care s-au ocupat de naștere, iar acum Mariana și Săndel au devenit o familie model pentru italieni.

Citește și: O femeie din India a născut primul ei copil la 70 de ani

„Este pentru prima dată când aducem pe lume al nouălea copil al unui cuplu. Totul a mers bine. A fost o mare bucurie pentru întregul departament', a spus medicul care s-a ocupat de naștere, pentru Il Resto del Carlino.

Mariana și Săndel locuiesc într-o casă mare și se declară foarte bucuroși și fericiți de viața pe care o au.

Citește și: Iași: O femeie de 220 de kilograme a născut al cincilea copil

„Locuim într-o casă mare, avem cinci dormitoare pentru copii şi două maşini cu şase şi şapte locuri pentru călătorii. Nu ne lipseşte absolut nimic. Soţul meu este pădurar, munceşte din greu şi suntem fericiţi. Nu ne-am propus niciodată să avem unul, doi, cinci sau nouă copii. Dacă vin, câţi vin îi acceptăm cu toată dragostea din lume. De aceea spun deja, de pe acest pat de obstetrică, că dacă va veni al zecelea copil, va fi o mare bucurie pentru noi, pentru toţi', a spus Mariana, pentru sursa citată mai sus.

Cei doi au mai adăugat că nu au solicitat până acum niciun fel de ajutor financiar din partea autorătiților italiene.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri