O tabără coolturală: Bookland

Tabăra Coolturală BookLand îşi deschide porţile din 29 iunie până pe 7 septembrie, pentru copiii cu vârsta între 11-19 ani, care vor să înveţe şi să se distreze alături de artiști, scriitori, actori și oameni de afaceri.

 

Tabăra Coolturală BookLand se va desfășura concomitent în trei dintre cele mai frumoase locuri ale ţării (Valea Lotrului – Vâlcea, Bran – Moeciu și Munții Apuseni), fiind structurată pe 10 module a câte o săptămână fiecare.

 

Proiectul, unic in România, este la a doua ediție. Tabăra Coolturală Bookland se axează pe o diversitate de programe care vizează activităţi bazate pe dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi, într-un mod extrem de plăcut şi recreativ. Tinerii sunt aşteptaţi să facă excursii pe munte, foc de tabără, călărie, înot, fotbal, tiroliană, dar şi workshop-uri inspiraţionale pe teme de literatură, teatru, film, muzică, astrologie, psihologie practică şi antreprenoriat.

 

 

Adolecenţii îşi vor dezvolta creativitatea şi gândirea antreprenorială printr-un mix echilibrat de activităţi coolturale trăind 7 zile cât în 7 luni sub atenta supraveghere a personalului specializat.

 

 

Mai multe detalii şi informaţii despre înscrieripe www.book-land.ro/tabara


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri