O tânără a aflat că e însărcinată cu 50 de minute înainte de a naște

Hannah Violet, o tânără în vârstă de 23 de ani, a povestit în mediul online că aflat că va aduce pe lume un copil cu 50 de minute înainte să nască. Femeia folosea anticoncepționale pentru a se proteja și spune că nu s-a gândit nicio clipă că ar putea fi însărcinată.

Hannah a dezvăluit povestea ei pe Tik Tok și le-a spus urmăritorilor ei că nu s-a îngrășat, purta aceleași haine și lua anticoncepționale și, totuși, a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Nu exista nicio şansă să rămân însărcinată pentru că luam anticoncepţionale. Am aflat că sunt însărcinată cu 50 de minute înainte să nasc. M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere puternică de stomac şi de spate. Inițial, credeam că sunt constipată. Tata m-a găsit apoi pe toaletă şi mama i-a zis să sune la salvare. Ne-au spus la telefon că ar putea fi apendicită și că o ambulanță este pe drum. Apoi au sunat înapoi şi au spus că nu sunt ambulanţe disponibile şi că tatăl meu trebuie să mă aducă la Urgenţe.

Născusem la 50 de minute după ce am aflat că sunt însărcinată, apoi a trebuit să stau două zile în spital cu nişte asistente care nu-mi ofereau deloc sprijin', le-a spus Hanna internauților, citată de The Sun.

Citește și: O femeie din India a născut primul ei copil la 70 de ani

În mod surprinzător, au existat persoane care au spus că s-au confruntat și ele cu același lucru – nu au știut de sarcină decât în ultimul moment.

Şi eu am păţit la fel. Dar eu am aflat la 27 de săptămâni, tot pe anticonceptionale eram.'

Am aflat la 34 de săptămâni şi am luat aceeaşi pastilă. Fiica mea va împlini şapte ani în mai!', au spus două femei care au văzut postarea tinerei Hannah.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri