O tânără a născut fără să fi știut că era însărcinată

Sally Smith, o tânără din Marea Britanie, de 23 de ani, care a ajuns la spital din cauza unor dureri abdominale a născut fără să fi știut că era însărcinată. Totul s-a petrecut într-o seară când, după ce și-a terminat tura de seară de la clubul de noapte unde lucra, a început să aibă dureri puternice de burtă. Femeia a chemat o ambulanță, iar în drum spre spital, medicul, după un control rapid, i-a dat vestea care a uluit-o: E clar ce se petrece. Putem să-I vedem capul, vei naște în curând.'

Durerile puternice de burtă s-au dovedit a fi, de fapt, contracții, iar la spital femeii i s-a rupt apa. Sally a născut un băiețel perfect sănătos căruia i-a pus numele Gabriel.

Cazul i-a uimit pe apropiații femeii. Se pare că Sally folosea anticoncepționale și nu a știut că este însărcinată. În plus, burta femeii nu s-a mărit, ea a avut menstruații lunare, nu a luat în greutate și a continuat să lucreze pe timp de noapte, să petreacă și că consume alcool. Singurul simptom de sarcină a fost starea de greață pe care o avea după ce consuma băuturi alcoolice, dar nu se gândea că poartă în pântec un copil.

Citește și: O fată care a născut prima dată la 13 ani este din nou însărcinată

„Nu am simțit nimic ieșit din comun. Doar după ce mai consumam un pahar cu alcool mi se făcea rău și colegii glumeau zicându-mi că aș putea fi gravidă. Iar eu le ziceam, dacă eram gravidă, acum eram în luna a opta', a povesit femeia, potrivit presei internaționale.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri