O tânără a decis să își arate trupul de după naștere, sătulă de pozele modificate pe calculator

Sătulă de fotografiile modificate pe calculator pe care noile mămici le postează pe internet, o tânără a decis să își arate corpul de după naștere, așa cum este cu adevărat, fără filtre sau alte retușuri.

Kristyn Dingman celebrează semnele căpătate în urma nașterii bebelușului său, precum și curbele cu care a rămas în urma sarcinii, pe rețelele de socializare pentru a combate presiunea pusă pe noile mămici pentru a reveni la formele de dinainte de naștere.

După ce a postat mai multe fotografii care nu au fost modificate pe calculator, tânăra a primit mai multe răspunsuri negative, fiind acuzată că promovează un stil de viață nesănătos și că nu va găsi niciodată iubirea, în ciuda faptului că este măritată cu iubitul ei din liceu.

Kristyn

Mamă casnică, Kristyn, în vârstă de 27 de ani, din Peoria, Arizona, s-a luptat cu imaginea sa încă din adolescență și întotdeauna s-a simți ca fiind cea mai plinuță dintre prietenii ei.

Comparându-se mereu cu prietenele ei sau cu femeile aranjate din reviste și de la televizor, tânăra s-a simțit întotdeauna rușinată de trupul său și încerca să se acopere cât mai mult.

Kristyn înainte de a rămâne însărcinată

Când Kristyn și soțul ei, Jeremy, au aflat că vor deveni părinți, în 2017, rușinea ei pentru felul în care arăta s-a transformat în teamă, după ce a văzut cât de mult corpul ei se poate schimba pe timpul unei sarcini.

După ce l-a născut pe Benjamin, care acum are 16 luni, Kristyn a învățat să se iubească și a încetat să își mai facă griji pentru felul în care arăta.

Cu atât de multe femei care nu pot avea copii, tânăra s-a simțit norocoasă că a putut experimenta sarcina, văzându-și trupul ca pe un cadou, nu ca pe ceva superficial.

După ce a văzut poze photoshopate ale mai multor mame pe Instagram, Kristyn a decis să posteze mai multe fotografii în care i se văd șunculițele și semnele lăsate în urmă de sarcină, pentru a le demonstra altor femei că este în regulă să nu se conformeze presiunii social media.

Înainte de a rămâne însărcinată, fata purta mărimea 36 la haine și cântărea 64 de kilograme, iar acum poartă mărimea 40 și are o greutate de 76 kilograme.

Deși încearcă din greu să le încurajeze pe femei, Kristyn a fost subiectul mai multor comentarii ale oamenilor care susțin că aceasta promovează un stil de viață nesănătos. Dar aceste mesaje doar o conving că merită să sărbătorească faptul că nu arată la fel ca toată lumea.

Sursă foto: Northfoto


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere