O tânără și-a ținut bebelușul decedat în congelator, iar apoi l-a îngropat în curtea mătușii

Caz șocant în județul Gorj. O femeie, de 21 de ani,  din comuna Licurici și-a ținut bebelușul decedat în frigider, timp de câteva luni și susține că micuțul a murit la naștere. Totul a fost dat în vileag de mătușa femeii care nu a mai putut ține secretul și a alertat autoritățile. De curând, între aceste femei a avut loc o ceartă pe câteva parcele de pământ.

Se pare că tânăra de 21 de ani ar fi pus trupul neînsuflețit într-o pungă, în congelator timp de câteva luni, iar apoi a decis să-l îngroape. Polițiștii au descoperit rămășițele copilului îngropate în curtea casei mătușii care a sesizat autoritățile.

„A venit cu el la mine într-o plasă de rafie. Pe cap avea păr negru şi creţ. A început să apară sângele cum l-a scos din pungă, pentru că până să vină cu el la mine îl ţinuse la frigider, în congelator. A venit cu el de la Târgu-Jiu, unde l-a ţinut mai multe luni în frigider. Am şi întrebat-o de ce l-a mai păstrat atâta timp, de ce nu l-a aruncat în Jiu sau de ce nu i l-a dat concubinului ei, care e şofer pe TIR, să îl arunce pe undeva pe traseu. Le-a fost frică să nu caute poliţiştii mama şi s-o găsească în cele din urmă pe ea. A fost îngropat la mine. Ea a făcut groapa şi eu i-am spus să pună o pungă peste el, pentru că mi-a fost milă când vedeam cum vine pământul direct peste el', a povestit fmătușa femeii pentru adevărul.ro.

Citește și – Mehedinți: Rămășițele a doi nou-născuți, găsite îngropate în curtea unei case

Pe de cealaltă parte, tânăra spune că bebelușul s-a născut fără suflare. Aceasta a intrat în chinurile facerii chiar când susținea examenul de bacalaureat.

„Am făcut un duş să mă liniştesc. Am văzut că îmi curgea din ce în ce mai mult sânge. Dintr-o dată am simţit o durere imensă. Mi-am dat seama că voi naşte. Am simţit cum iese din mine şi nu am ştiut ce să fac. Am văzut că nu mişcă şi nu plânge. Nu îmi venea să cred că am născut un copil mort. El nu avea nicio reacţie, iar eu am căutat o foarfecă în baie pentru a tăia cordonul ombilical. Am crezut că de asta nu mişcă. Apoi l-am învelit într-un tricou, dar tot nu avea vreo reacţie şi atunci m-am speriat îngrozitor. L-am învelit şi l-am pus într-un dulap de haine şi i-am lăsat faţa descoperită. M-am gândit că o să îşi revină, a explicat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Autoritățile anchetează acum cazul pentru a stabili dacă femeia este responsabilă pentru moartea copilului.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri