O viata poate depinde de tine!

In decurs de un an de la lansarea campaniei „O viata poate depinde de tine! ', peste 9.000 de romani au participat la cursurile de prim ajutor, oferite gratuit de Asociatia React si Vodafone Romania si sustinute de catre paramedicii SMURD.

Campania „O viata poate depinde de tine!' promoveaza importanta masurilor de prim ajutor, atat in ceea ce priveste accesul rapid la asistenta de specialitate, prin apelarea numarului de urgenta 112, cat si in ceea ce priveste corectitudinea realizarii manevrelor de prim ajutor pana la sosirea ambulantei.
Pana in prezent au fost organizate 367 cursuri pentru elevi, studenti, profesori, angajati ai unor institutii publice, ONG-uri sau companii private, cat si pentru publicul larg.

In cadrul cursurilor, participantii invata manevre de prim-ajutor in situatii de stop cardio-respirator, de obstructie a cailor respiratorii, de fracturi, hemoragii, lesin, degeraturi, insolatie, arsuri si electrocutare si ceea ce este cel mai important, toti participantii exerseaza manevrele predate.

Programul continua cu 9 noi manevre incluse in cursurile de prim ajutor, iar inscrierile se pot face pe www.salvez.ro .
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri