O zi de nota 10!

Cea de-a X-a editie a evenimentului HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni a avut invitati de nota 10.

Cea de-a X-a editie a evenimentului HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni a avut invitati de nota 10. In prima parte a seminarului, actrita Monica Davidescu, alaturi de specialistii Cord Blood Center, ne-a vorbit despre experienta ei de parinte ce a apelat la recoltarea celulelor stem din sangele placentar. Amanunte tehnice despre celulele stem, despre drumul lor de la recoltare pana in banca, despre depozitare, dar si despre bolile care pot fi vindecate cu ajutorul celulelor stem, am aflat de la dr. Daniel Lastofka, reprezentant al Cord Blood Center – prima banca de celule stem din Romania.

In a doua parte a intalnirii noastre de la parinte la parinte, i-am avut alaturi pe specialistii asociatiei de consiliere, educatie si suport emotional EMOVERE. Psihologul Oana Mihalcea si antrenorul Florin Preuteasa ne-au vorbit despre sport, alimentatie echilibrata si psihic armonios. Si, mai mult decat atat – am asistat si la o mini-demonstratie in direct de exercitii benefice pentru mamicile care se plang de dureri de spate.

Parintii prezenti la HAPPY baby DAY au participat la o tombola cu premii oferite de Chicco, si toti participantii au primit cadouri din partea Cord Blood Center, Himalaya, Biofarm si discounturi acordate special pentru acea zi de magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni Mega Fun. Pe toata durata seminarului, copiii au avut acces gratuit la Zorkys Planet – care a si oferit celor prezenti un voucher,  pentru o repriza ulterioara de distractie.

Te asteptam si pe tine, cu copilul tau, la urmatoarea editie a HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun – pe 1 iunie!

   

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri