Oare soția mă înșală?

Nu vom vorbi aici despre valoarea morala a „inselatului, daca este bine sau rau, pentru ca acest lucru se transeaza in fiecare om, intre el si constiinta lui.

Important este sa iti dovedesti ca sotia ta face acest lucru si apoi sa decizi ce faci…

Este greu de descris durerea din sufletul unui barbat care spune ca sotia il insala, pentru ca el ajun­ge sa spuna asta numai dupa ce a ignorat deja mult timp semnele care l-ar fi facut sa suspecteze acest lucru.

„Sotia ma insala vine dupa sapta­mani sau luni in care sotul a trecut deja prin mai multe stari, osciland intre mirare, surprindere, ignorare, suspiciune, atentie speciala pentru detalii, banuiala vigi­lenta, urmarirea suspectei (eventual); un barbat nu arunca astfel de afirmatii decat atunci cand este cel putin pe jumatate sigur ca lucrul respectiv e adevarat.

Spre deosebire de o femeie, pentru care este suficient un vis urat peste noapte pentru a fi suspicioa­sa, un barbat nu arunca in vant cu vorbele.

Poate pentru ca este mai pragmatic si vrea dovezi (de cele mai multe ori, nu crede nici cand acestea exi­sta), fie pentru ca are asa de mare incredere in legatura lui cu sotia, sau are asa de mare incredere in sine, incat refuza sa accepte ca si el, ca toata lumea, nu este de neinlocuit.

Ori isi ima­gi­neaza ca este o toana trecatoare, ca multe altele, din capsorul femeii. Sau isi imagineaza ca doamna sufletului sau vrea sa il faca putin gelos, nu de alta, dar in ultimul timp nu prea i-a acordat aten­tie.

Si amuzat de incercarea de a i se atrage atentia, devine pentru cateva zile mai atent cu ea. Numai ca avansurile si atentiile lui nu mai sunt asa de bine primite.

Cam aici vine momentul in care sotia vinovata are un moment de indoiala, parca isi aminteste de clipele frumoase de la inceputuri, parca ar vrea sa il tina totusi pe barbatul cu care deja s-a obisnuit, de care o leaga asa de multe a­min­tiri…

Insa nostalgia nu du­reaza foarte mult, pentru ca o feme­ie, cand insala, insala cu totul, cu trupul, cu mintea, cu sufletul. Sotul ei va trebui sa lupte enorm de mult pentru a o lua inapoi, daca va reusi vreodata.

Un barbat insala si degeaba, fara un motiv anume, ca un sport, insa o femeie, de obicei, numai cand nu mai poate merge mai departe – de aceea ne socheaza o astfel de veste.

Tristetea unui barbat inselat doa­re. Este incarcata de amaraciune, durere, disperare mocnita si sete apriga de razbunare. Nu doar pe „infidela, ci pe tot ce inseamna etern feminin. Este tradat de toate femeile atunci cand femeia lui il tradeaza.

Cumva parca s-ar reactiva si complexul intarcarii, si complexul de abandon, si toate complexele de pe vremea cand punctul de reper al lui era chiar mama sa. Cu cat scapa mai repede de acest gand, cu atat se vindeca mai repede de aceasta durere, dar samanta neincrederii in femei ramane acolo.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Relatii