Octavia Geamanu va deveni mamica

Prezentatoarea TV Octavia Geamanu si sotul sau Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, vor deveni parinti.

„E coplesitor sentimentul. E adevarat, intelegi cum se simte, atunci cand traiesti asta. Ii multumesc lui Dumnezeu! E cu atat mai minunat cu cat acest copil vine intr-o perioada in care simteam din adancul sufletului ca sunt pregatita sa fiu mamica. 🙂 N-as fi putut spune asta in urma cu ceva timp.” a scris Octavia Geamanu pe blogul sau.

Prezentatoarea TV si-a anuntat fanii printr-o postare pe pagina personala de Facebook, insotita de mesajul „Suntem atat de fericiti… ❤ Nu prea stiu cum sa va spun ca o sa fim parinti… „

In urma cu cateva zile, viitori parinti au aflat sexul bebelusului si au facut publica vestea tot prin intermediul paginii de Facebok al Oactaviei „Baietelul meu seamana cu taica-su’! ❤”

Insarcinata in 5 luni si jumatate, Octavia spune ca incearca pe cat posibil sa isi pastreze programul de munca si stilul de viata, desi bebelusul o tine treaza noaptea.

„Mananc firesc, fara sa am pofta de ceva anume. Daca e totul bine si nici nu voi pune multe kilograme, cred ca voi sta la serviciu, pe sticla, pana in luna a 8-a. Sotul meu ma rasfata la fel ca-ntotdeauna. Mereu a fost foarte atent in ceea ce priveste nevoile mele. E sotul perfect pentru mine. Luam lucrurile pas cu pas. Acum sunt in stadiul in care ma bucur de miscarile bebelusului care imi dau trezirea in miezul noptii. Insa gandul ca anul viitor, pe vremea asta, vom putea merge in vacanta cu copilul nostru imi aduce o bucurie neimaginata', spune Octavia incantata.

Foto: Facebook.com/octavia.geamanu


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie