Ofertă de vară Revicare

Revicare a dat startul reducerilor de vara la Summer Breeze Party. Pana la finalul lunii august, magazinul Revicare ii asteapta pe iubitorii de produse naturale cu reduceri de 50% la al doilea produs cumparat in cadrul POP UP – Urban Shopping Center pe strada Șelari, nr. 4.

Produsele vedeta ale verii la Revicare sunt spray-urile Coenzima Q10 si Brusture si ICEBERG pentru racorire instantanee. Lor li se adauga lotiunile de corp pe baza de Ulei de Masline, Catina si Galbenele.

Revicare propune un concept bazat pe vindecare, frumusete si o stare de bine. Pentru ca brandul combina tot ce este mai bun din natura cu tot ce este mai bun din stiinta. Produsele sale se adreseaza deopotriva frumusetii si sanatatii. Acestea contin plante cu efecte binefacatoare, dar si uleiuri esentiale care parfumeaza pielea si parul si dau o stare de bine.

Gama de produse a Revicare include produse cosmetice pentru corp si fata – spray-uri, Lensed by Alexander Studio Professional Photographymasti, creme, saruri de baie cu proprietati de relaxare, dar si terapeutice, precum si sapunuri cu arome delicioase de ciocolata, cafea, lavanda sau scortisoara. Acestora li se adauga o linie de suplimente naturale pentru slabire, imunitate, metabolism, digestie, detoxifiere si o linie de produse pentru barbati destinate ingrijirii personale si potentei

Magazinul Revicare este gazduit de POP UP Bucharest, primul Urban Shopping Center din Romania, aflat in Centrul Vechi, pe strada Selari numarul 4.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin