Ofertă specială pentru copii

Happy Days la Centrofarm!  In perioada 30 mai – 1 iunie, la achizitionarea produselor Anthelios Dermo Pedriatics din oferta Centrofarm, vei primi cadou Cicaplast Balsam B5 La Roche-Posay. Acest produs calmeaza, protejeaza si repara pielea tuturor membrilor familiei, fiind potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copii si bebelusi.

Bucura-te de zambetele dragalase ale celor mici si alege pasta de dinti Lacalut, cu o formula speciala pentru protejarea dintiilor si a gingiilor acestora. Pentru produsele Lacalut din oferta, primesti o periuta de dinti cadou.

Sanatatea copiilor este intotdeauna pe primul loc, asa ca asigura-le necesarul de calciu si vitamine. La fiecare cutie de Cavit junior cumparata, vei primi una cadou. Acest produs intretine starea generala de bine a acestora. In plus, alege Minimartieni – o gama completa dedicata ingrijirii copiilor de peste 1 an cu produse pentru: sistemul imunitar, concentrare si memorare, oase si burtica sanatoase. In oferta Happy Days de la Centrofarm, vei gasi aceste produse la un pret redus cu 30%.

Surprizele placute de Ziua Copilului incep cu oferta Happy Days kids de la Centrofarm!

*Oferta este valabila pentru gamele selectate in perioada 30 mai – 1 iunie 2014, in limita stocului disponibil.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri