Oja semipermanentă pentru unghii frumoase și rezistente mai mult timp

Oja semipermanentă este o ojă care rezistă săptămâni întregi fără a-și pierde strălucirea. Acesta este visul multor femei moderne. Cu oja semipermanentă nu este o problemă să-ți îndeplinești acest vis. De aceea, te poți uita în magazinul online everin.ro pentru a alege culoarea dorită și un kit unghii cu care să-ți faci unghiile ca la salon. Indiferent dacă îți colorezi unghiile în albastru, galben, verde, roșu sau transparent, rezultatul durează cât mai mult posibil. Oja semipermanenta promite o perioadă de valabilitate de cel puțin o săptămână. Însă, majoritatea produselor mențin unghiile frumoase timp de patru săptămâni. Poți testa și poți vedea dacă acest lucru este cu adevărat posibil și de asemenea, cum se menține aspectul unghiilor.

Oja semipermanentă rezistentă mai mult timp

Spre deosebire de oja tradițională, oja semipermanentă este mai vâscoasă, ceea ce înseamnă că este și mai flexibilă pe unghii, motiv pentru care durează mai mult. Practic, unghiile sunt expuse la diferite sarcini în viața de zi cu zi fără a observa prea mult acest lucru. Pe de altă parte, oja semipermanentă care se întărește la lumina LED promite o durată de valabilitate mai lungă. Oja semipermanentă se aplică în același mod ca oja clasică și provoacă cele mai puține daune în ciuda rezistenței îndelungate.

Desigur, unghiile trebuie să fie pregătite înainte de a începe să aplici oja. Asta înseamnă pilirea și modelarea, apoi îndepărtarea murdăriei și a grăsimii de pe unghie cu un agent de îndepărtare a lacului de unghii și apoi poți începe să realizezi manichiura. Manevrarea este simplă și ușoară dacă ai un kit unghii, deoarece acesta conține toate instrumentele de care ai nevoie, pentru a realiza cea mai frumoasă manichiură rezistentă. Culoarea „lady like' este un amestec de roz închis și maro moca, dar este numită oficial roz. După primul strat, albul unghiilor se vede încă puțin, dar al doilea strat este deja suficient de opac. De altfel, un strat de bază nu este necesar, dar poate fi folosit dacă este necesar. Dacă nu-ți place un strat prea gros pe unghii, poți aplica un singur strat de ojă semipermanentă.

Oja semipermanentă și un kit unghii

Oja rezistă cel puțin 10 zile. Este surprinzător de ușor de îndepărtat, în ciuda texturii sale pline. Pentru a şterge oja de pe unghii se folosește agent de îndepărtare a ojei de unghii simplu. În cel mai scurt timp, unghiile se eliberează de vopsea. Oja semipermanentă este cu siguranță mai rezistentă decât oja convențională. Unele produse promit chiar și o perioadă de valabilitate de până la două săptămâni. Este rezistentă împotriva ciobirii și intensifică strălucirea culorii. Avantajul ojei semipermanente este evident în cel mai adevărat sens al cuvântului. Pentru ca oja să se întărească, trebuie să-ți ții unghiile sub lumina UV a lămpii pe care o găsești într-un kit unghii, stând confortabil pe canapea sau pe pat. La uscare, însă, trebuie avută cea mai mare grijă pentru a evita loviturile inestetice ale vopselei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton