Olay Total Effects Serum – formula concentrata antirid

Cu o textura delicata si cea mai mare concentratie de ingrediente anti-imbatranire din gama sa, serul Total Effects lupta impotriva tuturor celor 7 semne ale imbatranirii pieleii: pori vizibili, pete, culoare neuniforma, piele uscata, aspect tern, textura neuniforma si riduri.

Olay Total Effects SerumOlay Total Effects Serum contine complexul unic Vita-NiaCin care incorporeaza vitaminele si mineralele de care pielea ta are nevoie pentru un aspect vizibil mai tanar: niacinamida (vitamina B3) cu importante proprietati anti-imbatranire; panthenol (pro-vitamina B5) care asigura o hidratare intensa a pielii; si vitamina E care actioneaza ca un anti-oxidant si are, de asemenea, proprietati de hidratare.

Toate aceste ingrediente sunt incorporate intr-un strat fin de silicon pentru ca tu sa te bucuri de o senzatie de catifelare, dar si de o formula concentrata. Pentru cele mai bune rezultate, aplica serul pe fata, dupa ce aceasta a fost curatata, inainte de crema de zi sau de noapte.

Serurile incorporeaza cele mai recente descoperiri tehnologice in materie de produse cosmetice impotriva imbatranirii si au cea mai mare eficienta. Spre deosebire de cremele obisnuite, serurile au o textura lichida, aspect semi-transparent si cea mai mare concentratie de ingrediente active destinate rezolvarii problemelor pielii.

Pret estimativ: 57 lei


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice