Olivia Steer – o mămică superbă. Află-i secretul!

Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste', difuzată de postul Acasă TV, este adepta regimului raw-vegan, adică fără produse de origine animală şi fără preparare termică. Pe scurt, crudivor.
Soţia lui Andi Moisescu este întotdeauna pregătită cu reţete şi meniuri speciale, sută la sută sănătoase. Iar toate aceste beneficii din alimentaţie se observă pe tenul impecabil şi silueta de invidiat.

Prezentatoarea TV a descoperit secretul de a arăta ca la 20 de ani, deşi are 38.

„Eu îmi încep mereu ziua cu sucuri proaspăt stoarse de morcovi, sfeclă şi măr. Au toate vitaminele, mineralele şi enzimele de care un organism în creştere sau unul harnic în câmpul muncii are nevoie. Trebuie să simţi energia pe care ţi-o dă un fresh de rădăcinoase ca să înţelegi ce transfuzie de putere face! Se digeră repede şi bine fructele la micul dejun. Aşa că dacă simt că încă mi-e foame, mănânc un măr din piaţă, mic, cu coaja bătută, poate cu urme de viermi, dar parfumat, zemos şi dulce, cum nu e nici unul adus de-afară. Poate părea puţin, dar senzaţia de saţietate apare curând atunci când înveţi să mesteci bine. Doar cei ce înfulecă fără să sufle, ca lupul din poveste, se plâng de insaţietate mereu. La prânz, merge bine o salată de frunze verzi, cu nuci, seminţe de in, lămâie, puţin ulei”, a declarat Olivia Steer în numărul de aprilie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”

„Răsfoiește” galeria foto: [Not a valid template]

Sursa foto: www.facebook.com

 

Citește mai multe aici

 

Recomandari
Redactia.ro
RTV
ziareonline.ro
Proiecte speciale
Unica.ro
Huff
Faxnews
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Vedete si copii