Omega-3 Concentrat

În România, bolile de inimă constituie principala cauză de deces: mai mult de 60% dintre decesele înregistrate anual în România au fost cauzate de boli cardiovasculare, potrivit ultimului raport al Societății Europene de Cardiologie. Paradoxul constă în faptul că, dintre bolile cronice, cele cardiovasculare sunt cel mai ușor de prevenit. Pe lângă o alimentație echilibrată, sport și odihnă, orice persoană ar trebui să consume acizi grași Omega-3, pe care organismul nu-i poate produce singur.

Nopul produs Doppelherz® system Omega-3 Concentrat din gama premium, System se caracterizează printr-un nivel ridicat de calitate și puritate, datorită tehnologiei de extracție a acizilor grași Omega-3, denumită PureMaxTM. Acizii grași Omega-3 sunt extrași imediat din peștele oceanic sălbatic proaspăt prins, fiind apoi purificați cu atenție de eventualele substanțe toxice (cum ar fi, de exemplu, mercurul).

Tehnologia PureMaxTMasigură noului produs un grad de concentrare mult mai mare a acizilor grași Omega-3, respectiv 60%, față de 30% cât au, de obicei, suplimentele cu acizi grași Omega-3. O capsulă conține 300 de mg EPA și 200 de mg DHA, alături de 14 mg Vitamina E. Capsulele nu conțin coloranți, lactoză, gluten.

Acizii grași Omega-3  te ajută să previi bolile cardiovasulare, suțin efortul de concentrare și învătare, sunt recomandați femeilor în timpul sarcinii și alăptării, precum și celor care poartă ochelari sau stau mult timp în fața monitoarelor.

Omega-3 Concentrat de la Doppelherz® System pune la dispoziția organismului cantitatea optimă de acizi grași Omega-3, cu doar 1 capsulă / zi.

Produsul este disponibil în farmacii, la prețul recomandat de ~ 120 Ron.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri