OMV si Asociatia Romana pentru Copii Dislexici au strans 96.700 lei pentru copii cu dislexie

Campania „Mergi mai departe citind', derulata in toate statiile OMV din Romania in cadrul programului educational „OMV Move & Help', a ajuns la un final incununat de succes: circa 28.000 de carti postale au fost vandute in cele doua luni ale campaniei.

Beneficiile obtinute au totalizat peste 96.700 lei (aproximativ 23.000 euro). OMV multumeste tuturor clientilor care s-au implicat in aceasta initiativa si au cumparat cartile postale „OMV Move&Help'.

Sub sloganul „Mergi mai departe citind', OMV, in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Copii Dislexici, a derulat in perioada aprilie-iunie a acestui an primul program social de informare si strangere de fonduri din Romania dedicat dislexiei.

OMV a invitat clientii si publicul roman sa sustina accesul egal la educatie al copiilor afectati de aceasta tulburare de invatare cumparand cartile postale „OMV Move & Help' comercializate in statiile OMV in perioada campaniei „Mergi mai departe citind'.

Beneficiile obtinute din vanzarea ilustratelor, in valoare totala de peste 96.700 lei, sunt destinate sustinerii Asociatiei Romane pentru Copii Dislexici in vederea popularizarii metodelor adecvate de identificare a dislexiei si predare specifica copilului dislexic, precum si consilierii pedagogilor si familiilor copiilor dislexici din Romania.

OMV Move & Help – Mergi mai departe citind
In cadrul programului „OMV Move & Help – Mergi mai departe citind' lansat in aprilie 2010, OMV si Asociatia Romana pentru Copii Dislexici au lansat www.dislexic.ro, primul portal din Romania care cuprinde informatii utile despre dislexie, avizate de catre specialisti.

Totodata, cu sprijinul OMV a fost reeditat indrumatorul de specialitate „Eu citesc mai bine!', realizat de un colectiv de autori din Targu Mures, membri ai Asociatiei Romane pentru Copii Dislexici. Atat portalul cat si manualul de specialitate vin in intampinarea parintilor, dascalilor si specialistilor care doresc sa se informeze despre dislexie si reprezinta o sursa importanta de initiere in domeniul tratarii acestei tulburari de invatare.

Pentru mai multe informatii vizitati www.dislexic.ro si www.omv.ro/dislexic.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri