Organizarea unei petreceri pentru copii de la A la Z

Zilele de naştere ale copiilor reprezintă un eveniment extrem de important în fiecare familie, deoarece micuţii sunt în centrul atenţiei toată ziua. Cu toate acestea, organizarea unei petreceri poate fi un proces dificil pentru părinţi. De aceea, părinţii trebuie să ţină cont de câteva aspecte atunci când planifică petrecerea celui mic.

Importanța angajării animatorilor pentru copii

După ce a fost aleasă locaţia, părinţii trebuie să se gândească cu mare atenţie la dorinţele celor mici. Fiecare prichindel iubeşte un personaj din desenele animate. Acest factor este esenţial pentru angajarea de animatori petreceri copii. Însă, cine sunt aceştia şi cu ce se ocupă mai exact?

Animatorii pentru copii au din ce în ce mai mult succes în ultimii ani. Aceştia sunt chemaţi nu numai pentru petreceri aniversare, ci şi pentru alte ocazii speciale unde se află mulţi copii. Animatorii de copii transformă petrecerea într-una de neuitat, oferindu-le părinţilor şi organizatorilor de petreceri puţin timp de răgaz pentru a se relaxa.

Un animator calificat, de la SuperParty, este capabil să intre într-o cameră plină de copii cu muzică, trucuri magice, poveşti, jocuri şi glume. Cei mici pot constitui cel mai critic public din lume, de aceea un animator profesionist le poate oferi exact ceea ce îşi doresc, o petrecere distractivă. Animatorii se pot costuma în diferite personaje, de la prinţesele Elsa, Anna, Cenuşăreasa, Albă ca Zăpadă la Minnie, Mickey Mouse şi super-eroii mult îndrăgiţi Thor, Ironman, Hulk şi mulţi alţii.

Animatorii profesionişti folosesc astăzi diferite trucrui pentru a se asigura că publicul tânăr este ţinut în priză. Nu va mai fi nevoie ca organizatorii să se îngrijoreze de activităţile pe care ar trebuie să le facă pentru a menţine copii interesaţi şi fascinaţi de petrecere. Toată lumea va pleca acasă mulţumită şi fericită după o petrecere plină de distracţie.

Decorul petrecerii – element esenţial 

Acest pas nu este foarte dificil de pus la punct, deoarece decorul trebuie să se îmbine cu tema petrecerii. Cele mai populare decoraţiuni de care vor avea nevoie părinţii vor fi baloanele colorate şi baloanele cu personajele preferate ale celor mici, pălăriile pentru petrecere, paharele şi farfuriile de carton. Nu trebuie exclus nici tubul de confetti sau pinata în difeite forme.

Invitaţiile trebuie trimise din timp

Indiferent că este vorba de invitații prin mesaj, email sau invitaţii tipărite, este recomandat ca acestea să fie trimise din timp. În acest mod, toţi copiii vor participa la petrecere. Este important că invitaţiile să includă programul petrecerii, locaţia şi ora, astfel totul va fi organizat ca la carte, iar părinţii vor şti tot timpul ce au de făcut.

Meniul petrecerii trebuie să fie unul sănătos

Părinţii sunt sfatutiti să întrebe dacă cei care au fost invitaţi la petrecere au alergii sau intoleranțe la vreun aliment. Mâncarea poate include sandvişuri mici tăiate în diferite forme distractive, iar tortul trebuie să aibă personajele preferate ale sărbătoritului sau sărbătoritei. În ceea ce priveşte băutura, trebuie evitate băuturile carbogazoase.

Indiferent de vârsta sărbătoriților, părinţii pot apela la organizatori de petreceri, animatori pentru copii şi firme de catering, astfel petrecerea va fi de neuitat, iar cei mici se vor distra la cote maxime.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse