Orhideea Kids, CASA dinainte de ACASA

Din 15 septembrie, noul centru After School Orhideea Kids' poate fi pentru copilul tau CASA dinainte de a ajunge acasa. Situat in Calea Plevnei 145B, in incinta complexului Orhideea Gardens, Orhideea Kids este rezultatul pasiunii unei echipe de profesionisti.

Orhideea Kids isi deschide portile si promite un altfel de ACASA'. Situat in Calea Plevnei, Nr. 145B, Bloc 5, Apartament 5114, noul centru after school „Orhideea Kids' te asteapta impreuna cu copilul tau pentru a ne cunoaste.

Din dragoste pentru copii si din pasiune pentru educatia continua am deschis aceasta alta CASA, in care personalul calificat si varietatea activitatilor urmaresc dezvoltarea copiilor inca din clasele primare.

Pentru ca programul scolar al claselor I-IV este scurt, pentru ca reusesti sa pleci de la munca prea tarziu, pentru ca esti din ce in ce mai preocupat de modul in care copilul tau isi petrece ziua dupa terminarea cursurilor, existam noi. Si pentru ca vrei ce este mai bun pentru copilul tau, te asteptam!

Cu un program adaptat realitatii cotidiene, intre orele 12:00-20:00, pe langa suportul in pregatirea temelor pentru a doua zi, Orhideea Kids promite multe surprize!

Stim cu totii cat este de important sa acordam atentie copiilor in procesul de crestere, sa ii indrumam in periplul educational si al vietii. Orhideea Kids isi propune sa devina mai mult decat un centru after school, isi propune sa devina locul in care copiii cresc si se dezvolta  frumos , locul in care programa educationala se imbina cu Scoala vietii.

Cu programe diverse, actorie si creativitate, cursuri de inot si echitatie, si cu implicare activa in promovarea unui stil de viata sanatos alaturi de vedeta de televiziune Carmen Bruma, Orhideea Kids a dezvoltat diferite pachete care sa satisfaca nevoile tale si ale copilului tau.

Ne poti vizita ACASA' zilnic, de Luni pana Vineri, in intervalul 11:00 – 20:00.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri