Oscar 2016 | Cele mai frumoase graviduțe de pe covorul roșu | FOTO

Vedetele de la Hollywood, viitoare mămici, au strălucit pe covorul roșu la cea de-a 88-a ediție a Premiilor Oscar 2016. Unele dintre ele aflate chiar în ultimul trimestru de sarcină au purtat rochii care să le avantajeze în cadrul ceremoniei de la Dolby Theatre, din Los Angeles, care a avut loc noaptea trecută.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend a purtat o rochie cu aplicații florale, în care a arătat minunat.  Ea va deveni mămică pentru prima dată, după o perioadă lungă şi dificilă în care aproape că își pierduse speranța că va mai deveni mamă.

Chrissy-Teigen

Frumoasa și talentata actriță Anne Hathaway a venit însoțită de soțul ei Adam Shulman, într-o rochie de efect, cu aplicații aurii.  Anne urmează și ea să nască în curând.

Anne-Hathaway

Frumoasa actriță Emily Blunt şi actorul John Krasinski vor deveni din nou părinți, cei doi mai având împreună un copil.  Ea a atras privirile tuturor prin atitudine, iar rochia cu aplicații pe care a ales-o i-a evidențiat formele de viitoare mămică.

Emily-Blunt

Hannah Bagshawe este soția actorului Eddie Redmayne și s-a numărat la rândul ei printre graviduțele de la Oscar. Rochia ei însă  mascat în mare parte burtica, alegând să poarte negru și accesorii aurii.

Hannah-Bagshawe

Foto Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii