Oul de prepeliță face minuni pentru tenul tău!

Oul de prepeliță este un aliment-medicament folosit încă din antichitate. El are proprietăți antialergice și afrodiziace și nu conține colesterol.

Medicina tradițională chineză consideră oul de prepeliță unul dintre produsele terapeutice cu efect puternic, alături de ginseng și venin de viperă. Chinezii folosesc oul de prepeliță în tratarea atsmului bronșic, a diabetului zaharat, împotriva impotenței, pentru vindecarea anemiilor, a ulcerului, a hipertensiunii sau eczemelor.

Oul de prepeliță în cosmetică

Oul de prepelită face minuni pentru tenul acneic și predispus la cuperoză. Uite o mască pe care să o încerci, dacă ai asemenea probleme:

Amestecă 10 ouă de prepeliță, o fiolă de lăptișor de matcă, o lingură de miere (curată) de albine și o bucățică (de mărimea unei nuci) de drojdie de bere. Aplică masca pe față o dată pe zi (poți păstra restul la frigider pentru încă o zi, dacă-ți mai rămâne compoziție). Lasă masca să acționeze timp de 20-30 de minute și apoi clătește cu apă călduță. În 2-3 zile vei observa și rezultatele!

 

foto Shutterstock

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin