(P) 3 resorturi de lux din Punta Cana pentru o vacanță de vis

Se apropie perioada vacanțelor și deja te întrebi unde să mergi în concediu în 2021, alături de familie, ca să vă relaxați în locuri noi, pe care să le descoperiți împreună, și care să fie sigure, accesibile, cu un strop de exotism și peisaje tropicale. Ca să descoperi o astfel de destinație, alege oferte de vacanță în Punta Cana, perla turistică din Republica Dominicană.

Iată 3 resorturi de lux din Punta Cana, pentru o vacanță de vis alături de cei dragi:

Grand Bahia Principe Bavaro

Dacă vrei o vacanță de lux în care să experimentezi confortul exotic, cea mai bună alegere este Grand Bahia Principe Bavaro, un resort de 5 stele, înconjurat de grădini tropicale și plaje cu nisip alb pe țărmul Caraibelor.

Te bucuri aici de facilități all inclusive la cel mai înalt nivel: restaurante tip bufet și à la carte cu preparate tradiționale și cu specific internațional, italian și japonez, drink lounge-uri, baruri tip swim up, piscine exterioare cu apă de mare, club de noapte și programe de divertisment în incinta resortului, dintre care nu lipsesc lecțiile de dans sau show-urile de bartending.

Pentru o vacanță activă ai la dispoziție facilități pentru practicarea celor mai populare sporturi  nautice: snorkeling, scufundări, windsurfing. Beneficiezi de terenuri de tenis și de golf, centru de fitness, pilates, yoga și aerobic, plus un centru spa & wellness exclusivist.

Copiii se vor distra de minune la locurile de joacă special amenajate, în parcul acvatic, la miniclub sau în excursiile tematice organizate pe insule și în parcuri naturale din regiune. 

Grand Palladium Punta Cana Resort and Spa

Un alt resort de lux care se potrivește de minune pentru o vacanță cu copiii este Grand Palladium Punta Cana Resort and Spa, unde experiența distracției în familie este principalul ingredient al unui concediu de nota 10.

Acest complex exclusivist are câte ceva pentru toate vârstele și toate gusturile. Te bucuri de relaxare în piscine exterioare cu hidromasaj, la spa, saună sau beauty center. Trăiești aventuri marine la pescuit, windsurfing și scufundări subacvatice, te inițiezi în tainele navigației în bărci cu motor sau catamarane, faci mișcare în aer liber la caiac-canoe, aqua fitness dar și ciclism sau golf. 

Copiii se vor distra de minune în satul de vacanță, unde au la dispoziție zeci de activități interesante și instructive: tenis, boccia, volei de plajă, badminton, baschet, minigolf, padel, tir cu arcul și călărie. Plimbările cu banana, toboganele de apă și jocurile nautice completează oferta unor zile de vacanță perfecte pentru cei mici.

Iar serile le puteți petrece cu toții pe terasele de la piscine sau în restaurantele de pe plajă, unde maeștrii bucătari vă pregătesc preparate tradiționale și specialități faimoase în timpul unor spectaculoase demonstrații de live cooking.

Barcelo Bavaro Beach

Îți dorești o vacanță în doi? Alege Barcelo Bavaro Beach, un hotel de lux situat pe malul mării, pe plaja Bavaro din Punta Cana, una dintre cele mai bune 10 plaje din lume, unde peisajele marine cu palmieri, nisip alb și ape turcoaz reprezintă locul perfect pentru cuplurile în căutare de romantism. 

Playa Bibijagua, cum îi spun localnicii, este un paradis al sporturilor nautice:  parasailing, snorkelling, sailing, scufundări. Beach barurile și micile restaurante de pe malul mării completează decorul intim, potrivit pentru o lună de miere sau o vacanță romantică.

Posibilitățile de excursii și drumeții sunt multiple, pentru că Punta Cana are numeroase atracții turistice: Insula Saona, renumită pentru plajele sale virgine, Scape Park și Los Haitises National Park, rezervații naturale cu peșteri misterioase și vegetație luxuriantă.

Alege Punta Cana pentru vacanța în 2021 și bucură-te de peisajele exotice ale Caraibelor, într-un decor de vis, unde să trăiești din plin luxul, aventura, relaxarea și buna dispoziție, într-un concediu ca un cocktail tropical!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Anunturi