(P) 3 tipuri de încălțăminte confortabilă și cool pentru copilul tău

În afară de zecile de hăinuțe pe care le cumperi copiilor, trebuie să te ocupi și de achiziționarea perechilor de încălțări. Acest proces nu reprezintă o sarcină ușoară, fiindcă vrei să alegi pantofi comozi dar moderni, în mărimea corectă, din materiale de calitate, care să le placă micuților.

Dacă ții cont de aceste caracteristici, nu ai cum să greșești cu pantofii, astfel încât copiii să se bucure de tot confortul atunci când merg, aleargă sau se joacă. Totuși, există numeroase modele de încălțăminte pentru copii, din care să le alegi pe cele potrivite. Descoperă care sunt cele mai importante perechi de pantofi cool și confortabili pentru cei mici, din articolul următor!

Sandale

Cauți sandale pentru fete sau pentru băieți? Aceste încălțări sunt ideale pentru zilele călduroase de primăvară și vară, fie că vorbim despre sandalele cu scai sau modelele simple. Sandalele sunt încălțări potrivite pentru un copil energic, care vrea să alerge cât este ziua de lungă, deoarece oferă libertate de mișcare.

Fie că vorbim despre băieței sau fetițe, asigură-te că incluzi în colecția lor de pantofi cel puțin o pereche de sandale cu scai, care se reglează pe dimensiunile piciorului.

Pantofi sport

La fel de potrivite pentru copii sunt încălțările sport, create special pentru confortul celor mici. Poți opta pentru teniși ușori, din material textil sau adidași cu inserții din plasă, care oferă ventilația corespunzătoare a picioarelor. Pentru a fi pe placul celor mici, pantofii sport pot fi aleși în funcție de preferințele lor. Găsești teniși albaștri, roz, verzi sau roșii, care să se potrivească cu orice outfit al copiilor. Desigur, cei mici vor fi încântați de modelele vesele, care conțin eroii preferați. Pantofii sport trebuie să fie de calitate, pe care copiii să-i poarte în oraș, în parc sau la locul de joacă.

Copiii tăi au primit recomandarea de la un medic specialist de a purta încălțăminte ortopedică? Poți găsi și pantofi sport cu o astfel de talpă, care susțin glezna. Astfel, poți cumpăra modele de adidași ortopedici cu șiret, cu o talpă care intră în contact cu solul, pentru un mers corect. Pantofii sport cu talpă ortopedică oferă confort și o dezvoltare armonioasă a picioarelor, împiedicând apariția platfusului.

Pantofi din piele naturală și piele întoarsă

Pentru că cei mici au nevoie de încălțări comode și rezistente, ia în calcul și modelele confecționate din piele naturală și piele întoarsă. Vei găsi încălțăminte pentru copii din piele, cu talpă din cauciuc, care sporesc aderența. Verifică pantofii din piele, care trebuie să aibă interiorul fabricat din același material. În acest fel, piciorul va putea să respire.

Cei mici vor fi încântați și de pantofii confecționați din piele întoarsă, ce pot fi asortați cu pantaloni, jeanși, fuste sau rochii. Aceștia se poartă în special toamna și iarna, însă găsești și modele de sandale sau pantofi ușori din piele întoarsă, potriviți pentru vară.

Pune pe lista de cumpărături aceste modele de încălțări pentru copii, de care se vor bucura la orice vârstă. Pantofii sport, sandalele, ghetele și cizmele trebuie să fie realizate din materiale de calitate, comode și rezistente, de purtat în fiecare zi.

Sursa foto: www.pexels.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse