(P) 5 tipuri de cercei pentru cele mai sexy mămici din România

Cerceii sunt cei mai iubiți de către femei. Poate nu porți întotdeauna un colier sau o brățară, însă întotdeauna vei purta verigheta și o pereche de cercei. Vezi mai jos tendințele acestui an și care sunt cele 5 tipuri de cercei pentru cele mai sexy mămici din România:

  1. Cerceii tip stud

Aceștia sunt cerceii care se prind cu șurub în spatele urechii și dau impresia că plutesc' pe ureche. Modelele de cercei cu șurub merg de minune la ținutele de vară și la cele sport, chiar și casual.   

  1. Creolele placate cu aur 

Creolele sunt cerceii rotunzi, tip cerc, de diferite dimensiuni. Cele mai multe femei aleg dimensiunile medii, între 3 și 5 cm în diametru, însă, dacă dorești, poți găsi creole placate cu aur pe orice dimensiune între 1 și 8 cm în diametru. 

Modelele de cercei rotunzi placați cu aur sunt în super-trend anul acesta, se potrivesc oricăror ținute de zi și de seară și cu siguranță te vor transforma în cea mai sexy mămica din România!

  1. Cerceii tip candelabru

Acești cercei sunt extrem de eleganți, destinați ținutelor de seară și se potrivesc atât femeilor cu păr lung, cât și celor cu păr scurt. 

Nu recomandăm cerceii tip candelabru pentru ținutele casual de zi, deoarece creează un look destul de încărcat, iar ziua vei vrea să te simți ușoară și fresh.

  1. Cerceii cu cristale zirconia colorate

Modelele de cercei cu zirconia – ce încântare vizuală! Colorați, fresh, potriviți în absolut orice ocazie! Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi câte o pereche de cercei cu cristale colorate în fiecare nuanță preferată și vei avea setul perfect de cercei pentru acest sezon! Cu siguranță vei fi și te vei simți o mămică sexy în fiecare zi!

  1. Creolele din argint

Modelele de cercei rotunzi din argint sunt la fel de apreciate ca modelele placate cu aur. Tot ce trebuie să ai în vedere este asortarea cu celelalte bijuterii ale tale: dacă porți creole din argint, trebuie să ai toate bijuteriile din argint, iar dacă vei purta creole placate cu aur, va trebui să ai toate bijuteriile aurii.

Care sunt cerceii tăi preferați, cei care te fac să te simți și să fii cea mai sexy mămică din România?


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse