(P) Activitati la inceput de toamna – noi decoratiuni pentru semineu si pregatiri pentru un nou an scolar

Faci parte din categoria persoanelor care asteapta cu nerabdare venirea toamnei? Iti place mereu sa ai casa decorata in stilul fiecarui anotimp? Pentru ca toamna si-a facut din nou aparitia in vietile noastre, nu numai ca e momentul acela din an „cand se numara bobocii', dar si casa noastra are nevoie de o atentie deosebita.

Pe langa faptul ca e momentul cand atentia se indreapta catre copii care incep din nou un an scolar sau sunt la prima experienta din marea calatorie, numita scoala, parintii, si in special mamele, trebuie sa isi faca timp si de a crea o atmosfera adecvata in casa.

Ca sa va usuram putin munca, am pregatit un articol care sa va ajute sa va organizati mai usor sarcinile.

Schimba decoratiunile               

Odata cu venirea toamnei decoratiunile specifice verii nu au ce sa mai caute in casa ta. Strange-le si depoziteaza-le in cutii pana vara viitoare, apoi scoate decoratiunile specifice toamnei.

Creeaza noi decoratiuni specifice toamnei

A venit toamna, iar odata cu aceasta temperaturile incep sa scada incet-incet. Frunzle copacilor isi schimba culoarea in nuante de galben, auriu, rosu si chiar maroniu. Adu si tu toamna in casa ta creand decoratiuni specifice acestui sezon.Poti fie sa decorezi casa cu frunze uscate, in culori vii, fie sa creezi decoratiuni din ghinde si castane.

Daca nu vrei sa exagerezi prea tare nu motive din sezonul in curs, axeaza-te doar pe semineu. Ofera-i lui prilejul de a fi in atentia tuturor si pregateste-l incet incet de sezonul in care va fi cu adevarat vedeta casei.

Asa ca daca te numeri printre norocosii care au un semineu acasa, nu ezita sail puiin functiune. De exemplu, poti decora un semineu cu dovleci, care sunt de nelipsit din decorul de toamna. Alege dovleci de dimensiunea si culoarea preferata, astfel incat sa se potriveasca cu decorul casei. Pune-i apoi langa oglinda atarnata deasupra semineuui si decoreaza spatiul liber cu alte obiecte decorative ce amintesc de toamna. Ar fi o ideea buna sa le ceri ajutor si celor mici. Sigur le va placea o activitate de redecorare, mai ales ca trebuie sa-si puna imaginatia la contributie.

Daca inca nu ai apucat sa alegi modelul de semineu, acest lucru nu trebuie sa te mai streseze, atat timp cat la PEFOC.ro gasesti consultanti pregatiti sa vina cu idei si sfaturi in materie de seminee, in functie de spatiu si de nevoile tale. Semineul poate fi o alegere excentrica pentru interiorul tau, si chiar daca initial si se pare costisitoare, semineul va fi un creator de momente frumoase, in toata puterea cuvantului. Vei fi uimit cum in timp isi va merita investitia. De fapt, vei economisi la facturile de gaz daca vei alege un semineu care sa reprezinte sursa principala de incalzire a casei tale.

Inca mai ai timp sa aduci toamna si semineul in living-ul tau! Intra acum pe site-ul celor de la PEFOC.ro si comandasemineul mult dorit. Gama de produse este variatasi cuprinde de la seminee pe lemne, sobe tip semineu, termoseminee, semineu etanol, pana la cosuri de fum profesionale sau placi vermiculita pentru captuseala interioara.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse