(P) Alege cel mai bun aliat în lupta cu murdăria – un aparat de curățat cu aburi!

Iubitorii de curățenie au aflat cu siguranță de avantajele pe care le aduce un aparat de curatat cu aburi. Vrei și tu ca fiecare colțișor al casei tale să strălucească la propriu, fără a trebui să depui eforturi considerabile? Iată ce soluții ai la îndemână!

Igienizarea și curățenia locuinței nu a fost niciodată mai simplă! Aparatele de curățat cu aburi, precum Polti Vaporetto sau varianta ultra-portabilă a acestuia, Vaporettino, funcționează pe baza unei tehnologii avansate și prietenoase cu mediul, care te va scuti de la a mai cheltui în plus pe chimicale dăunătoare sau alte produse de curățat.

Unul dintre avantajele majore ale unui aparat de curățat cu aburi constă în puterea de a elimina atât praful, cât și microorganismele de pe diverse suprafețe. Grație aburului la temperaturi ridicate, toate bacteriile, alergenii sau chiar virusurile sunt inactivate rapid și eliminate cu succes. În cel mai scurt timp, vei obține o casă curată, dar și perfect igienizată!

Iată, în continuare, cum poți folosi un astfel de dispozitiv în diverse spații ale căminului tău!

În bucătărie

Murdăria se poată instala foarte rapid în acest loc, motiv pentru care menținerea curățeniei poate fi uneori o adevărată provocare. Din fericire, un aparat de curățat cu aburi nu doar curăță, ci și degresează rapid orice pete de grăsime, în special cele din spațiile greu accesibile, precum hota.

Mai mult, aburul este un agent deosebit de eficient și în curățarea rosturilor de pe pardoseală, pereți sau de pe blaturi. De asemenea, tocătoarele de lemn și plitele din bucătărie pot fi curățate extrem de eficient cu ajutorul acestei tehnologii pe bază de abur. Nu în ultimul rând, acesta elimină și mirosurile neplăcute, adeseori asociate cu depunerile de murdărie sau grăsime întărită.

În baie

Curățarea acestei încăperi poate da bătăi de cap chiar și experților! Însă, cu ajutorului unui aparat de curățat cu aburi, baia ta va arăta impecabil. Acesta poate fi folosit atât pentru curățarea gresiei sau faianței, precum și a bateriilor de chiuvetă, care vor arăta ca noi, sau a oglinzii, care va deveni pur și simplu strălucitoare!

Totodată, bacteriile din baie sunt eliminate rapid cu ajutorul unui aparat de curățat cu aburi. De la vasul de toaletă până la chiuvetă, aburul distruge efectiv orice urmă de bacterii, fungi sau virusuri!

Spațiile exterioare

Știai că acest dispozitiv poate fi folosit și în exterior? Poți curăța acum băncuțele, rosturile sau chiar reziduurile de pe grătarul în jurul căruia te bucuri alături de cei dragi! Poți întreține foișorul sau chiar folosi aburul pentru a scăpa de urme de mucegai sau de murdăria de pe suprafețele exterioare ale casei! 

De asemenea, un aparat de curățat cu aburi de la Polti poate fi folosit și pentru curățarea preșurilor de la mașină, a jenților sau cauciucurilor, în doi timpi și trei mișcări! Aburul va deveni un aliat de încredere în lupta cu murdăria, crede-ne pe cuvânt!

În concluzie, este foarte simplu, dar și mult mai rapid să faci curățenie cu ajutorul unui dispozitiv profesional și ultra performant. Intră și tu pe www.polti.ro și descoperă toate produsele care-ți vor face viața mai ușoară!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse