(P) Apelează la o firmă de specialitate pentru deratizarea spațiilor cu purici

Puricii sunt niște vietăți dăunătoare atât pentru animalele de companie cât și pentru oameni. Pe lângă senzația neplăcută a mușcăturii sau a mișcării lor pe corp, aceștia sunt și purtători de boli care pot afecta organismul.

La fel ca alte insecte sau rozătoare și puricii se înmulțesc foarte repede. Mediul lor proprice de viață este în blana animalelor. Ele suferă cel mai des din cauza disconfortului creat de aceste dăunătoare. Este indicat ca igiena animalelor de companie să fie făcută cu atenție în perioadele calde ale anului atunci când puricii își fac apariția.

De asemenea trebuie să folosești soluții speciale ce te vor ajuta să îndepărtezi puricii de pe animale. Atenție la soluțiile folosite și modul de utilizare deoarece sunt toxice și pot să afecteze animalul dacă acesta se linge chiar în zona unde soluția este aplicată. Cel mai bine este să apelezi la serviciile unei firme de specialitate care va veni cu o soluție specială pentru eliminarea dăunătorilor.

Mușcătura de purice nu este una prea plăcută. Oricine a simțit o pișcătură care uneori devine extrem de neplăcută după ce te scarpini. Pentru a scăpa de puricii din zonele unde și-au făcut apariția, cea mai eficientă soluție este deratizarea spațiilor.

Cei de la Pest Control București au cele mai bune soluții de deratizare purici care dau randament maxim și te scapă de acești dăunători. Ia măsuri din timp pentru a fi sigur că nu te umpli de purici în toată casa de la animalele tale. Nu vei putea scăpa fără o deratizare făcută corespunzător. Durata de viață a puricilor este de aproximativ 12 luni. Locul lor ideal de supraviețuire este sub blana animalelor unde au mediul lor perfect de viață, dar reușesc să supraviețuiască și în medii diferite.

Pe lângă purici, pe timpul verii este indicat să fii foarte atent și la alți dăunători care se așează pe blana animalelor de companie. Cel mai frecvent sunt întâlnite ploșnițele sau căpușele. Dacă te-ai lovit de această problemă, este absolut necesară deratizarea pentru eliminarea insectelor. Sunt dăunători foarte agresivi pentru animale deoarece se hrănesc cu sângele acestora. Pe lângă asta, sunt dăunători purtători de boli ce pot fi fatale pentru animalele care au imunitatea scăzută.

Soluțiile de dezinsecție sau deratizare vor avea un efect de eliminare a dăunătorilor rapid și eficient fără să pună în pericol viața oamenilor sau a animalelor. Pentru asta însă e nevoie de specialiști care știu să folosească substanțele potrivite în dozele potrivite.

Apelează cu încredere la o firmă de specialitate și nu-ți mai face griji din cauza puricilor sau a altor dăunători specifici acestei perioade. Încă de la apariția primelor semne de dăunători, ia măsuri preventive fiindca înmulțirea acestora se face într-un interval de timp foarte scurt.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber