(P) Cadouri pentru tătici: 5 idei originale

Uneori, cu atâtea treburi pe cap, rămâi efectiv blocată atunci când trebuie să alegi un cadou pentru partenerul de viață care ți-a fost alături în toată perioada sarcinii și după aceea, când cel mic a venit pe lume. Pur și simplu nu iți vine nicio ideea luminată și nici nu ai timp să te gândești prea mult, pentru că piciul vostru este acum principala prioritate. Totuși, nici nu se cuvine să lași să treacă aniversarea soțului oferindu-i doar un „La mulți ani!' spus din inimă, așa că îți sugerăm câteva idei de cadouri potrivite pentru tătici.

O bicicletă pentru plimbările cu cel mic

Un astfel de cadou îl va încânta foarte tare, întrucât se va putea folosi de el pentru a ieși cu copilul la plimbări mai lungi prin parc sau în natură. Dacă piciul este încă prea mic pentru a merge singur pe bicicletă, poate să meargă pe bicicleta lui tati, instalat într-un scaun special pe portbagaj sau o mică remorcă atașată de bicicletă. Soțul tău va fi foarte mândru să se plimbe astfel cu cel mic, unde mai pui că astfel poate face și mai multă mișcare.

Cadoul îi va fi de folos și peste câțiva ani, când puștiului îi veți cumpăra propria lui bicicletă și vor putea ieși împreună la plimbare.

Un scaun de birou

Dacă soțul tău nu și-a uitat vechea pasiune pentru jocurile video și profită de clipele de răgaz pentru a se mai juca pe calculator, i-ar prinde bine un scaun în care să stea mai comod. Ne referim la un scaun de gaming, pe care îl poți comanda de pe https://www.scauneonline.ro/scaune-gaming, având garanția unui lucru de calitate. Aceste scaune sunt ergonomice, asigurând o bună susținere a coloanei vertebrale, astfel că îl vei scăpa pe soțul tău și de durerile de spate de care se tot plânge în ultima vreme.

Un telefon nou

Îl auzi aproape zilnic plângându-se de vechiul său telefon, de care nu se îndură încă să se despartă, din diferite motive. Nu contează care sunt acestea, dar e clar că are nevoie de un telefon nou, iar asta este o idee perfectă de cadou. Află de la el cam ce și-ar dori de la viitorul telefon, însă ai grijă să nu fii prea insistentă, pentru a nu te de gol. După ce ai aflat aceste amănunte, caută un model care să se potrivească cu preferințele și comandă-l din timp, pentru a-l putea oferi la momentul oportun.

 O fotografie înrămată, cu familia

Pentru un bărbat care își petrece cea mai mare parte din zi la job, în timp ce soția îngrijește acasă de cel mic, o fotografie de familie devine un lucru foarte prețios. De aceea va aprecia foarte mult un astfel de cadou, destul de ieftin, dar cu o mare încărcătură sentimentală. Alege cea mai reușită poză cu voi și pune-o într-o ramă, astfel încât să o poată ține pe birou și să o privească din timp în timp. Eventual, poți adăuga și un mesaj personalizat, imprimat pe fotografie, sau direct pe ramă.    

Un accesoriu vestimentar

Se știe că bărbații nu se prea omoară cu shoppingul, nici măcar când e vorba să își cumpere ceva de îmbrăcat. Talentul lor la acest capitol se rezumă doar la tricouri și jeanși, dar nu îi deranjează dacă primesc cadou și alte obiecte vestimentare. În mod sigur, îi cunoști foarte bine garderoba și știi de ce ar avea nevoie, așa că nu îți va fi greu să faci alegerea potrivită. Totuși, nu uita să ții cont și de gusturile lui, dacă vrei să se bucure cu adevărat de cadou.

Pentru ca surpriza să fie și mai plăcută, implică-l și pe cel mic în această operațiune, pune-l să scrie un mesaj și lasă-l pe el să ofere cadoul. 

Sursa foto: pixabay.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse