(P) Calitate, nu cantitate: ce băuturi alcoolice să servești invitaților la botez?

Tocmai s-a produs cel mai important eveniment din viața ta! Felicitări! Nașterea unui copil reprezintă cea mai mare bucurie din viața unui om. Prin urmare, momentul trebuie sărbătorit ca la carte. Chiar dacă micul tău bebe nu își va aminti botezul, celebrarea sa va fi de neuitat pentru tine, familia ta și invitații voștri.

Știm că organizarea unei astfel de petreceri necesită mult timp și un consum ridicat de energie, iar acum toată atenția ta este îndreptată către pruncul proaspăt adus pe lume. Prin urmare, vom încerca să te scutim de un efort suplimentar și îți vom prezenta câteva sugestii de băuturi alcoolice pe care să le servești invitaților la botez!

Prosecco pentru încălzire

O băutură elegantă din lista de bauturi alcoolice ideale pentru festivități, prosecco este o alegere mai mult decât inspirată. Invitații vor dori să socializeze și să se cunoască mai bine. Prosecco se potrivește de minune cu antreurile și cu primele mișcări de pe ringul de dans.

Whiskey pentru prietenii vechi

Unul dintre cele mai frumoase avantaje ale unui botez este faptul că aduce împreună oameni dragi. Este o ocazie minunată să te reîntâlnești cu cei mai buni prieteni din liceu sau facultate, să depănați amintiri și să aflați noutățile din viețile voastre personale. Atunci când vă așezați la discuții, puteți să invitați alături de voi și un strop de whiskey cu două cuburi de gheață. Secretele vor rămâne între voi!

Gin tonic pentru întreținerea atmosferei

Una dintre cele mai iubite băuturi alcoolice din întreaga lumea, ginul tonic nu poate lipsi de la botezul copilului tău! Această băutură este de 'cursă lungă' și, consumată cu moderație, poate să-ți țină companie până la finalul petrecerii. Pentru a echilibra atmosfera, nu uita să asiguri invitaților tăi gheață din belșug!

Tequila pentru miezul nopții

Nu există petrecere incendiară la care să nu fie prezent măcar un shot de tequila! Servit cu o felie de lămâie și sare de lămâie, acest shot 'minune' va transforma compoziția ringului de dans. Chiar și cele mai aristocrate doamne, dar și cei mai serioși businessmen vor uita de inhibiții, devenind brusc dansatori extravaganți. Cu toate acestea, este indicat să nu exagerezi cu shoturile de tequila și să nu amesteci băuturi alcoolice, deoarece petrecerea continuă!

Vinuri alese pentru meseni

Să nu uităm, totuși, de cei care vor să se bucure stând la masă. Pentru acei invitați care preferă o seară liniștită, îți sugerăm o varietate atent selecționată de vinuri de pe www.beicevrei.ro. Roșii, roze, albe, dulci sau seci, cu siguranță vei reuși să mulțumești chiar și cele mai exigente pretenții în materie de vin. 

Cocktailuri pentru doritori

Este important ca atunci când organizezi un botez să ai în vedere toate tipologiile de invitați care vor fi prezenți la evenimentul tău. Totodată, este bine să fii pregătit și să nu fii nevoit să răspunzi negativ atunci când un invitat dorește o anumită băutură. 

Așadar, este indicat să ai în bar vodkă, Martini, rom și o foarte mare varietate de sucuri naturale și carbogazoase. Cu această bază de băuturi alcoolice și sucuri vei putea obține (aproape) orice cocktail!

În ceea ce privește băuturile, meniul este gata! Tot ce mai este nevoie să faci este să te bucuri de acest moment magic alături de cei mai importanți oameni din viața ta!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse